a liquorice dog and ginger pig type saturday.

saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.

laurdag spelte me sjakk etter frukost, eg er så glad i å spela sjakk og det er eit av få spel der eg ikkje har så mykje imot å tapa. så kledde me på oss og reiste ut for å treffa mariell og roxy. me åt lunsj i hagen og snakka om sånne viktige ting som kaffe og framtida. så kom me heim og eg og jostein simultan-trena før eg la meg på sofaen og las ut boka mi med ein iskaffe. me åt biffsalat til middag og drakk kaffe til dessert. ikkje så verst første laurdag tilbake, altså.

*translation:
on saturday, we played chess for breakfast. i love playing chess, it’s one of the few games i don’t mind losing at. we got dressed and went out to see mariell and roxy. we had lunch in the garden and talked about important things like coffee and the future. then we came home, we synced our work-out-times and after that i finished my book on the sofa with an ice coffee. we had a steak salad for dinner and coffee for dessert. not too shabby for a first saturday back. 

Share:

3 Comments

 1. Pernille
  15:43, 14 Aug 2014 / 15:43

  for en fin lørdag det hørtes ut som! hva er simultantrene? fint ord. hilsen nysgjerrigper

  • mariell.
   Author
   15:57, 14 Aug 2014 / 15:57

   det betyr berre at me trenar samtidig. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *