ein søndagsmiddag og været.

dinner with janne & jørgen.
søndagen i oslo, den siste dagen vår der, åt me middag hos janne og jørgen. dei hadde laga så mykje digg veggismat, og det føltest så veldig fint og voksent å eta middag ihop på ein ordentlig måte. me åt, drakk bra vin og snakka om bryllup og været (høyrest kanskje tomt ut, men faren til jørgen er meteorolog, og eg er over gjennomsnittet interessert i skyer). og etterpå måtte me springa til bussholdeplassen for det hølja sånn ned i heile byen, har aldri sett noko lignande i oslo. etter me kom inn døra heime hos christine og sara måtte me skifta klede sporenstreks, det var ikkje ein millimeter som var tørr. elskar sånt regn, det er sånt som ein hugsar heile livet.

dinner with janne & jørgen.dinner with janne & jørgen.dinner with janne & jørgen.

*translation:
on our sunday in oslo, our last day there, we had dinner with janne and jørgen. they had made so much delicious vegetarian food, and it felt so very nice and proper to be eating together like that. we ate, drank good wine and talked about weddings and the weather (might sound like a bad thing, but jørgen’s father is a meteorologist and i’m above average interested in clouds). afterwards, we had to run to the bus stop to escape the rain, rain like i’ve never seen in oslo before. when we got home we had to change, not a single dry spot left on all our clothes. i love rain like that, because i’ll remember it for the rest of my life.

Share:

3 Comments

  1. merete dale
    13:55, 12 Aug 2014 / 13:55

    Nydelige bilder du tar. Og alltid flott tekst til.

  2. 21:47, 17 Aug 2014 / 21:47

    Å, nå ble jeg sulten. Sulten på å lære mer om skyer også. De er så fascinerende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *