synne – the movie.

helga synne var på besøk filma eg meir enn eg fotograferte, og det er eg så glad for. for om ti år kjem minnet av den helga til å vera så mykje sterkare på grunn av denne vesle filmen. i dag passar det ekstra bra med ein sommarfilm, sidan det pøsar ned utanfor, og det er viktig å hugsa på at sommaren jo ikkje er heilt ferdig enda. jostein har laga musikken, som óg gjer meg berre så så glad. håpar de likar!

*translation:
the weekend when synne was here, i filmed more than i photographed, and i’m so glad i did, because in ten years the memory of that weekend will be so much stronger because of this little film. and it’s extra fitting today, with a summerly film, since it’s pouring down outside and it’s very important to remembed that summer isn’t over. jostein made the music, which also just makes me so so happy. i hope you like it!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *