flea finds.

mags.

denne veka reiste eg og jostein med foreldrene hans til fjærland og bokbyen, eit rituale me gjentek kvart einaste år. eg elskar så høgt å gå langs reolane og finne sånt eg ikkje visste at eg ønska meg. i år var mitt største kjøp denne bunken med gamle magasin som eg no ikkje vil leva uten, med veldig rare reklamar og quiz-ar for å finna ut om du er god nok som husmor.

*translation:
this week, i bought these vintage norwegian magazines, and i really love them.

Follow:
Share:

3 Comments

  1. 16:02, 20 Jul 2014 / 16:02

    Bokbyen! Et paradis! Digger også gamle ukeblader, særlig reklamene og ungdomssidene – og føljetongene!

  2. Irene
    19:43, 21 Jul 2014 / 19:43

    Åh, bokbyen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *