store stygge dikt.

Untitled

macbooken min har slått seg vrang eller forhåpentligvis berre teke sommarferie, som meg, så bloggingen er litt vanskelig akkurat no. i mellomtiden får de her enda eit boktips, nemlig ruth lillegraven si debutbok, store stygge dikt. den var så innmari fint, og kvart dikt var som ein liten roman i seg sjølv. les den!

Untitled

*translation:
my mac isn’t working, which makes it difficult to blog, but i’ll do my best.

Share:

3 Comments

  1. 15:33, 17 Jul 2014 / 15:33

    Aww, I’m sorry! I hope you get it fixed soon! I haven’t had a laptop all summer (but it’s arriving soon) so I understand how difficult it is to blog without a laptop :( -Audrey | Brunch at Audrey’s

  2. 18:43, 17 Jul 2014 / 18:43

    Så fantastiske dikt! Må få tak i denne asap.

  3. 10:42, 21 Jul 2014 / 10:42

    Oi shit, så fint. Denne skal jeg lese i hjæl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *