an awesome idea for a wedding present.

saturday!

no er det jo bryllupssesong, hurra! eg skal fotografera mange bryllup i år, og gler meg så mykje. uheldigvis skal eg ikkje vera gjest i eit einaste eit, men om eg skulle det så skulle eg ha gitt vekk ei slik korg! fylt til randen av alt godt i verda: snacks, ost, kjeks, champagne, bær, eit piknikteppe, champagneglas i plast og dyr lakris. via/foto: elsa billgren.

*translation:
it’s wedding season, yay! i’m photographing lots of weddings this year, but attending none as a guest. but if i were, i would gift a basket like this! filled with everything good: snacks, cheese, champagne, berries, a picnic rug, plastic champagne glasses and expensive liquorice. via/foto: elsa billgren.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. 13:52, 15 Jun 2014 / 13:52

  Utrolig bra forslag med spiselige gaver, de fleste som gifter seg nå har gjerne vært samboere i flere år og har et møbelert hjem fra før.

  (Og jeg blir så glad inni meg hver gang du skriver om bryllupene du skal fotografere i år, mitt er jo inkludert! <3

 2. 13:57, 15 Jun 2014 / 13:57

  Kjempegod ide!

 3. 19:40, 15 Jun 2014 / 19:40

  Ah så moro!!! Vi skal i bryllup straks – ikke for å fotografere, (Jo mannen min skal – men det er på hans eget initiativ). Jeg derimot… jeg har mer nerver enn bruden og brudgom til sammen, for jeg har sagt ja til å være toastmaster! Oj oj oj… ja det går vel bra.
  Gleder meg til å se bryllupsbildene dine :)

  • mariell.
   Author
   11:35, 18 Jun 2014 / 11:35

   ah, lykke til! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *