sånt eg gler meg til:

sommar

♦ ferskensesongen. ♦ tre veker sommarferie. ♦  den nye boka til BJ novak. ♦ oslo-ferie i haust. ♦ å bygga ein benk. ♦ maleficent på kino. ♦ det blir sol igjen. ♦ å feira ti år med jostein i november. ♦ å finna noko perfekt som eg kan ha i håret på bryllupsdagen. ♦ å laga croissantar for første gong. ♦ norsk loppis. ♦ fredrik sin bursdag. ♦ alle bryllupa eg skal fotografera i år. ♦ halloumiwraps til middag. ♦ paris i september. ♦ mariell kjem tilbake frå marokko. ♦ parkbursdag på laurdag. ♦ russisk vodka og lakrisbåtar. ♦ lærdalsjordbær i heilmjølk til frukost.  ♦ å ta ein rull med hasselblad i helga. ♦ å reisa til bokbyen i sommar og eta lunsj på mundal og kjenna meg så norsk og tilstades. ♦ å senda sommargåver til to små tantebarn med posten. ♦ den nye sesongen av orange is the new black.

kva med deg deg deg?

*translation:
things i’m looking forward to: peach season. three weeks of summer vacation. bj novak’s new book. a vacation to oslo this fall. building a bench. maleficent. the sun to come back. celebrating ten years with jostein in november. finding something perfect to have in my hair on our wedding day. making croissants from scratch for the first time. norwegian flea markets. fredrik’s birthday. all the weddings i’m shooting this year. halloumi wraps for dinner. paris in september. mariell coming back from morocco. a birthday on saturday. russian vodka and liquorice. strawberries in full-fat milk for breakfast. shooting with my hasselblad this weekend. sending summer gifts for my niece and nephew. the new season of orange is the new black.

what about you?

Follow:
Share:

14 Comments

 1. 13:55, 22 May 2014 / 13:55

  Så bra at du har mye å se frem til!!!

  Jeg gleder meg til: ferie på lørdag, at jeg har fått tilbud om samarbeid gjennom bloggen min, skal klippe meg masse på mandag, shopping, skal endelig kjøpe Celine veske som jeg har ønsket meg i flere år, kanskje feire jul i Thailand, og at jeg blir 20 om noen måneder!

 2. Søster
  14:15, 22 May 2014 / 14:15

  og sommargåver til meg takk :D <3

 3. Marianne
  16:34, 22 May 2014 / 16:34

  Sjølv om eg ikkje kjenner deg må eg berre skriva litt: Det gjer so godt å lesa nynorsk på ein slik måte du skriv på, og atpåtill sjå og nyta alle dei fantastiske bilda dine! Tusen takk!

 4. 17:32, 22 May 2014 / 17:32

  I’m looking forward to my prom that is happening in two days, a sleepover happening in four days, a two-week photography trip around the city where I live, and finally a senior trip to Hong Kong with my friends! -Audrey | Brunch at Audrey’s

 5. 19:08, 22 May 2014 / 19:08

  Jeg gleder meg til å spise sashimien min og se videre på game of thrones i kveld, til jeg er ferdig med alle eksamener for dette semesteret, og til kjæresten min kommer hjem på lørdag :D

 6. 19:29, 22 May 2014 / 19:29

  Jeg gleder meg til å flytte hjem til Trøndelag etter fire (fine, for all del) år i Nord-Norge :D

 7. 19:59, 22 May 2014 / 19:59

  jag är glad för att jag åker till london imorgon och stannar till tisdag! hurra!

 8. 20:18, 22 May 2014 / 20:18

  all these photos are gorgeous. i wish i had some of these things to look forward to, they all sound terribly ideal.

  -molly
  mollyseee.blogspot.com

 9. 21:26, 22 May 2014 / 21:26

  Jeg gleder meg til feire Askil på lørdag middag, kino og barnevakt, bake pavlova, sommerferie om 4 uker, reise til Balestrand og Fjærland i sommer, lage presanger til de som blir født i sommer, sy ferdig kjolen min, at du skal fotografere bryllupet vårt(!) og spare til langt hår!

 10. Ina
  22:29, 23 May 2014 / 22:29

  Så mykje fint!!

  Eg gler meg til å vere ferdig med alle eksamenar, til å få meir tid til å vere med kjærasten min, til å ha ferie og danse swing i ei heil veke i Sverige og til det vert sommar på ordentleg!

 11. 09:53, 26 May 2014 / 09:53

  jeg gleder meg til
  * at eksamen er ferdig for denne gang i morgen kl 1615
  * å pakke kofferten og dra på sommereventyr
  * å høste potetene i vinduskarmen når sommeren er over
  * å kjenne på friheten og sommerferiefølelsen

 12. 10:55, 31 May 2014 / 10:55

  Er bildet øverst til høyre fra hotellet i Fjærland? Det var i hvert fall et utrolig stilig kart!
  Det jeg gleder meg aller mest til nå er å dra på ferie til Sogn til uka. :)

  • mariell.
   Author
   13:50, 31 May 2014 / 13:50

   ja, det er det! :)

 13. guro
  22:49, 31 May 2014 / 22:49

  åh. gleder meg til sommer og late dager, grille med venner etter jobb. få nye kolleger og ha god inntekt i sommerjobb. utnytte helgene til det fulle. lage hjemmelaga is og bake muffins. gode, fine venner. brun sommerhud og varme kinn. fire dager sommerferie på øya. fjelltur. familietid. lette sommerkjoler og bare knær. vifte med tærne. aldri mer fryse. mmm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *