shortcomings.

Untitled
forrige veke las eg denne grafiske romanen, den første grafiske romanen eg har lest på mange år, shortcomings av adrian tomine. den handlar om ben som blir kasta ut i eit hav av forvirrande store tankar når kjæresten hans, miko, bestemmer seg for å flytta til new york. elska korleis ingen av karakterane var særlig sympatiske og derfor vart eg så glad i dei, som om dei var ekte folk. såg heile tiden for meg ein film når eg las den, fantastisk levande teikna og med så personlig detalj.

UntitledUntitledUntitledUntitled

 

*translation:
last week i read this amazing graphic novel, shortcomings by adrian tomine. it’s about ben who finds himself confused and faced with big questions when his girlfriend, miko, decides to move to new york. none of the characters were sympathetic, which made me love them because they seemed so real to me. i kept seeing the pages live, like a movie, amazingly lively drawn with so much personal detail.

Follow:
Share:

3 Comments

 1. 00:39, 15 May 2014 / 00:39

  åh, den vil eg gjerne lesa!

 2. esra
  17:31, 15 May 2014 / 17:31

  elsker Adrian Tomine. Du burde sjekke ut Chris Thompson og, om du er into tegneserie-noveller. Goodbye Chunky-Rice er tristest/vakrest/finest. <3

  • esra
   17:32, 15 May 2014 / 17:32

   hallois! CRAIG Thompson. Gikk litt fort der;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *