video: how i put on eyeliner + some tips.

det er mange spørsmål som går igjen i kommentarfeltet og mailinnboksen min, og her er eit videosvar på eit ganske vanlig spørsmål: korleis eg har på eyeliner, så her er min første *video*! de må berre unnskylda dei veldig blanke leppene, har eit lypsyl-problem. men ja, sånn tar eg på eyeliner, forskjellig på venstre og høyre auge på grunn av vinkelen, det er berre ein vane eg har lagt meg til etter så mange år med eyeliner.

helst brukar eg sephora sin high precision eyeliner, den har tynn og fin børste. to andre som er bra er dior sin artpen og marc jacobs sin. det viktigaste er at dei er tynne og mjuke, det er det enklaste i mi meining. eg legg på med korte strøk av gangen, det blir litt hakkete først men så kan ein glatta ut seinare med større drag. for å få til vippen teiknar eg ei skrålinje frå den ytre augekroken, og fyller den inn seinare så det blir meir ein vipp enn ei linje.

spørsmål?

*translation:
one of the questions i get the most in my comments is how i put on eyeliner, and here is a pretty simple video answer. please exuse my overly shiny lips, i have a lip balm problem. but yes, this is how i put on eyeliner every day, different on the left and the right eye, just a habit of mine.

i tend to use sephora’s high precision eyeliner, it’s got a thin great brush. two others i like are dior’s artpen and one of marc jacobs’ as well. the most important thing is for the brush to be thin and soft, in my opinion. i apply it in short strokes, it can be a little choppy but then you fill it out with longer strokes after. to make the wing at the end, i first draw a straight line from the outer corner and soften it later.

any questions?

Follow:
Share:

13 Comments

 1. Aurora
  11:31, 12 May 2014 / 11:31

  Du er fin!

 2. 11:51, 12 May 2014 / 11:51

  Är så avis på folk som är sådär säkra på handen! Har gjort winged liner i sisådär fem år, men det tar fortfarande ca 15min för mig att få till det haha. P.S. Du är så tjusig!

 3. Maiken
  14:10, 12 May 2014 / 14:10

  Du er SØT!

 4. maja
  16:45, 12 May 2014 / 16:45

  Oj du var flink til å legge eyeliner! Har aldri prøvd sephora sin, men holder den bra? Mange av eyelinerene jeg har prøvd blir så lett gnidd ut, eller legger seg under øyet :/

  • mariell.
   Author
   09:56, 13 May 2014 / 09:56

   den held kjempebra, eg har brukt den i mange år!

 5. 18:11, 12 May 2014 / 18:11

  Du får det til å se utrolig lett ut, hehe! Men takk for videoen, nå skal jeg prøve din teknikk :)

 6. 17:44, 13 May 2014 / 17:44

  You do it so effortlessly! Lovely green eyes <3 xx

 7. Veronika
  22:34, 13 May 2014 / 22:34

  Oi, så kjapp du er! Men øvelse gjør vel mester. Jeg må begynne å øve mer! Og kanskje kjøpe en bedre eyeliner :)

 8. 21:15, 31 May 2014 / 21:15

  Hvor er du bare fin <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *