friday in paris; vintage shopping and juicy hamburgers.

paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.

fredag i paris var så fin og så lite dokumentert. me hadde nemlig vintageshoppingrunde! eg kjøpte prikkeskjørt og stripegenser, jostein kjøpte tweed; altså heile essensen av korleis me ser ut for tida. også var me innom beste bokhandlaren for å få med oss nokre fine bokminner heim óg. eg fylte posen med sheila heti og nabokov. etter me kom heim gav eg ifrå meg ein veldig stor lyd då eg akkruat hadde fått satt meg og såg regnbogen utanfor, for det måtte eg jo reisa meg og ta bilder av uansett kor sliten. på kvelden gjekk me til bra burgerplass i nabolaget, café central, og åt ein av dei beste burgerane eg har ete nokon gong. etterpå drakk me kaffe, flørta over bordet og gjekk omvegar heim for å hala ut tiden.

*translation:
friday in paris was so nice and undocumented. it was our vintage shopping day. i bought polkadot skirts and stripey sweaters, j bought tweed; the essence of our wardrobes these days. we stopped by the best bookshop to bring some books home too. i filled it up with sheila heti and nabokov. after we came home, i was a centimeter away from being too exhausted to photograph the rainbow. in the evening, we went to a great burger place in our neighbourhood, cafe central, and ate one of the best burgers ever. after, we had coffee, flirted and took detours to spend more time in the dusky paris night.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. Ingrid
  15:22, 05 May 2014 / 15:22

  åååå, bloggen din er finast

 2. Ida Mari
  01:05, 06 May 2014 / 01:05

  Hvor handler du finest og billigst vintage i Paris? Gjerne en plass de også har store størrelser (mye er jo så smått i Paris) :P nydelige bilder forresten!

  • mariell.
   Author
   19:56, 06 May 2014 / 19:56

   takk! i marais, for meir utfyllande svar anbefalar eg å kjøpa parisguiden min, link rett til høgre her. :)

   • Ida Mari
    04:42, 09 May 2014 / 04:42

    Takk, kult! Vi skal dit bare noen dager i sommer. Skal faktisk bo på Ho Marais Hotel :) sa da er jeg i området vertfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *