back in london.

paris.

no er me tilbake i london, med kofferten full av nye prikkar og striper, fine bøker og ting i gull, blomstersugerør, fliser, chevre og comté, og såklart eit kamera heilt stappfult av bilder. har hatt ein så fantastisk fin ferie, og rakk å sakna london akkurat nok til at det var ein fryd å setta seg på toget i går. dette er det siste bildet eg tok før me reiste i går, karamellhus, før me gjekk og stilte oss i kø (!) for å kjøpa baguette. den var flat som ei pannekake når me kom fram til leiligheten i london, me åt den som ostesmørbrød og det var den beste baguetten eg har smakt. no skal eg ta eit langt bad, prøva å få sous le ciel de paris ut av hjerna, redigera hundrevis av bilder også, i kveld: ratatouille med chevre-toast. det blir nok ein bra dag.

 

 

*translation:
we are back in london, with our suitcase full of polka dots and stripes, nice books and golden things, floral straws and tiles, chevre and comté, and a camera full of pictures. i’ve had such a lovely holiday, i even had time to miss london enough for it to be a treat getting on the train last night. this is the last photo i took before we left, a pastel house, before getting in line (!) to buy a baguette. we ate it as a grilled cheese sandwich when we got home and it was the best baguette ever. now, i’m off to take a long bath, try and get sous le ciel de paris out of my head, edit hundreds of pictures and then, tonight: ratatouille with chevre on toast. i think it will be a good day.

Follow:
Share:

13 Comments

 1. M.
  14:08, 29 Apr 2014 / 14:08

  It’s nice to have you back, I’ve missed reading your blog daily. I hope you have a nice day just like you think it will be!

  xoxo

  • mariell.
   Author
   17:44, 29 Apr 2014 / 17:44

   aw, thank you, that’s so nice to hear!

 2. Line
  14:15, 29 Apr 2014 / 14:15

  Åh, jeg bor i den gata der :) Så koselig!

  • mariell.
   Author
   17:44, 29 Apr 2014 / 17:44

   greneta? eller montorgeuil? me budde i greneta ein gong, i ein arkitekt si leilighet, veldig fin. elskar at mariage freres finst der, og ikkje minst g.detou i tiquetonne. <3

   • Line
    14:42, 30 Apr 2014 / 14:42

    Rue Montorgueil. Har bare gått forbi mariage freres til nå, men må nok inn og kikke (les kjøpe) en dag :) G. Detou?

    • mariell.
     Author
     15:15, 30 Apr 2014 / 15:15

     g. detou er ein delikatessebutikk i rue tiquetonne! dei har stoooort utvalg av valrhona, min beste sjokoladetype, og alt anna ein treng til fancy baking.

 3. 15:06, 29 Apr 2014 / 15:06

  Paris ass. bodde der for tre år sida. mista helt ginsten for byen, fordi normaliteten og hverdagen snek seg inn. men nå kjente jeg at jeg trenger å dra tilbake og kjenne pisselukta og røyklukta i lungene, på metrostoppene, og gå i mine gamle trakter. kjenner en liten crush begynne å bygge seg opp igjen. woop.

  • mariell.
   Author
   17:46, 29 Apr 2014 / 17:46

   i’ll take that as a compliment! :)

 4. s
  16:14, 29 Apr 2014 / 16:14

  Du har så herlig liv. Kjem med et lite leserønske: om litt andre ting i ditt liv- det som ikkje alltid er sukkerspinn og gull og Paris og rosa skyer. Misforstå meg rett- elsker jo bildene dine og den fine stemninga i bloggen din, men hadde også vore spennande å lese om andre sider også, for du er en så inspirerende person! :)

  • mariell.
   Author
   17:46, 29 Apr 2014 / 17:46

   tusen takk for fine ord og tilbakemeldingar!

   prøver å vera mest mogleg ekte, dei siste vekene har livet mitt vore meir som ein ferie enn eit ordentlig liv og da speglar det seg naturlig nok i bloggen.

 5. 16:42, 29 Apr 2014 / 16:42

  Nydelig. Rue Montorgueil er en av yndlingsgatene mine! Forresten savner jeg kontinuerlig tilgang på comté, hihi!

  • mariell.
   Author
   11:14, 30 Apr 2014 / 11:14

   ja, haha, eg kjøpte den største dei hadde på monop’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *