easter daze.

Untitled

oi, her har det vore litt stille! uheldigvis ikkje fordi eg har vore påskelat, men ganske travel med dåpsfeiring og mykje sosial aktivitet. her er nokon andredagstankar:

har gløymt kameraladaren min i london, og får ikkje tatt eit einaste kamerabilde før  i morgon (fine venner i oslo som spring på fotobutikkar for å handla for meg når eg har vore så dum i pakkingen)=så kjedelig. vil jo ta bilder og er så sugen på å filma litt. skal grava fram hasselbladkameraet og ta nokre bilder med film i dag.  lurer på om eg skal ta eit sykurs i sommar og læra meg på ordentlig å sy klede. elskar symaskina, men er ikkje så veldig flink enda. kanskje på denne fine sykaféen i clapham.  gler meg sånn til i morgon, da skal eg først ta bilder av fin forfattarperson i oslo også flyr me til paris for å feira bursdag (onsdag) og såklart kosa oss masse! noko som er magisk fint: jostein+nevøbebis. enda bedre: jostein i bunad+nevøbebis i dåpskjole.

håpar de har hatt fine påskehelger rundtom i det lange land og andre stader!

*translation:
hope you have all had wonderful easter weekends! tomorrow, we leave for paris to celebrate my birthday and have a liiiiittle time off.

Share:

7 Comments

 1. 17:21, 21 Apr 2014 / 17:21

  God tur til Paris! :) Jeg drar dit selv om ikke lenge, det har blitt en fin vårtradisjon!

 2. 19:08, 21 Apr 2014 / 19:08

  Hasselblad er stilig!! Dét er kamera med sjel, det!
  God påske, denne siste påskedag :)

 3. 19:13, 21 Apr 2014 / 19:13

  Tommel opp for sykurs! Det er så gøy å kunne lage egne ting og ikke minst reparere/tilpasse fine vintage funn :D

 4. marianne
  19:39, 21 Apr 2014 / 19:39

  i påsken leste jeg boka di. sabla fin opplevelse.

 5. 22:40, 21 Apr 2014 / 22:40

  Høres ut som du har hatt en fin påske <3

 6. 13:39, 22 Apr 2014 / 13:39

  Paris for your birthday, how lucky! The closest I’ve been to Paris was when I was in Belgium for a school trip. We arrived a day early so we could have taken a train and spent the day in Paris, but our choir director insisted that we go to Brussels! I’m sad that I was so close yet too far from Paris, but I still enjoyed Brussels very much! It was like walking on a movie set! I got to this post a day late, so HAPPY BIRTHDAY! -Audrey | Brunch at Audrey’s

 7. 15:20, 24 Apr 2014 / 15:20

  Ta en kurs for å lære deg å sy klær, det er en god idé. Jeg også tenker over å gjøre det. Har sydd noen små saker til nå, men er sugen til å lage en circle skirt helt selv. Og jeg blir bare ikke klok fra youtube videoer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *