hello, norway!

norwegian morning coffee (with a splash of milk). ☕️

me er i noreg! etter superlangt reisedøgn i heile går var det så sjukt godt å legga seg i kalde sengeklede i beste gamlahuset. me vakna av lyset og har no drukke mykje filterkaffi med mjølk i, snakka tull med bestefaren til jostein ved kjøkenbordet og kikt på fjella frå verandaen. i dag tek eg ein buss heim til foreldre og søster for å eta marsipan, lesa litt i sola og gå gjennom mormor sine ting for å sjå kva eg kunne tenka meg å arva. fin påskeonsdag til dykk alle! håpar de har fri og ligg i ein krok under eit teppe. <3

obs: med ønske om ein palmeoljefri påske.

*translation:
we are in norway! after a very long day of travelling yesterday, it was amazing going to bed in cold sheets in the old house. we woke up with the sun and have now: drank a lot of filter coffee with some milk, talked to j’s grandfather over the kitchen table and stared at mountains from the porch. today, i’m taking a bus to visit my parents and sister to eat marzipan, read in the sun and sort through my grandmother’s things to see what i might want to inherit. have a lovely easter wednesday, all! i hope you’re all curled up somewhere under a blanket. <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *