hello, norway!

norwegian morning coffee (with a splash of milk). ☕️

me er i noreg! etter superlangt reisedøgn i heile går var det så sjukt godt å legga seg i kalde sengeklede i beste gamlahuset. me vakna av lyset og har no drukke mykje filterkaffi med mjølk i, snakka tull med bestefaren til jostein ved kjøkenbordet og kikt på fjella frå verandaen. i dag tek eg ein buss heim til foreldre og søster for å eta marsipan, lesa litt i sola og gå gjennom mormor sine ting for å sjå kva eg kunne tenka meg å arva. fin påskeonsdag til dykk alle! håpar de har fri og ligg i ein krok under eit teppe. <3

obs: med ønske om ein palmeoljefri påske.

*translation:
we are in norway! after a very long day of travelling yesterday, it was amazing going to bed in cold sheets in the old house. we woke up with the sun and have now: drank a lot of filter coffee with some milk, talked to j’s grandfather over the kitchen table and stared at mountains from the porch. today, i’m taking a bus to visit my parents and sister to eat marzipan, read in the sun and sort through my grandmother’s things to see what i might want to inherit. have a lovely easter wednesday, all! i hope you’re all curled up somewhere under a blanket. <3

Follow:
Share:

7 Comments

 1. 11:40, 16 Apr 2014 / 11:40

  Takk for tips om palmeoljen! Ha en fin påskeonsdag du og! :)

 2. 15:51, 16 Apr 2014 / 15:51

  Velkommen hjem:-D Ikke engang nydelige London kan slå ordentlig Norsk kvikklunsjpåske:D

 3. 19:31, 16 Apr 2014 / 19:31

  Velkommen hjem! :D

 4. birgitte
  01:17, 17 Apr 2014 / 01:17

  Hei, jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet igår og ble så positivt overrasket. Så da ville jeg bare legge igjen en liten kommentar og si at bloggen din er så herlig å bla gjennom. Utrolig fine bilder og ord, og i tillegg så skaper den så mye krativ inspirasjon.
  Ellers, ha en ritkig god påske :)

 5. 17:40, 17 Apr 2014 / 17:40

  Så koselig, velkommen hjem! Håper du får en aldeles nydelig påskeferie!

 6. 13:39, 18 Apr 2014 / 13:39

  I like your nail!
  have a lovely day<3

 7. 13:59, 20 Apr 2014 / 13:59

  Norge er den beste staden å vere i påska!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *