✺ ✿ ❀ ❁

hi monday!oh april
åh, eg har hatt ei så fin veke. eg er fylt opp heilt til nasetippen av kjærleik til london og jostein (den siste biten, frå nasen til toppen av hovudet, den biten ønskar seg ein hund), og gler meg sånn til aprilhelg! allerie tysdag reiser me herifrå og kjem ikkje tilbake før i slutten av månaden. så denne helga skal eg fylla med nyvaska sengetøy, fine venner, popcorn i sofaen, dødtid i sola med is på pinne og mykje eyeliner bak solbrillene.

håpar de får heilt fantastiske helger, uansett om dei er i sofaen, i skisporet eller sola.

*translation:
i am so filled with love for this city and jostein after my fantastic week, and i cannot wait for the weekend. it will be spent between crisp sheets, with friends, popcorn in the sofa, time in the sun and a lot of eyeliner behind my sunglasses. i hope your weekends are wonderful, too, whether it’s from the sofa or in the sun.

Share:

2 Comments

  1. LeoPus
    15:57, 11 Apr 2014 / 15:57

    Nyyyyydelig blogg, fantastiske bilder!! Dagens titt gir alltid en avslappende følelse. (Synd du forsvant fra lørdagsavisa…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *