a friday outing on my bike.

UntitledUntitled
fredag sykla eg til peckham! her er forøvrig min fine hjelm! elskar selfie-alarmen. den er så fin, og sjølv om mange menn snakkar til meg som ikkje hadde snakka til meg ellers, er det óg tolvåringar som stoppar og skrik LOVE YER HELMET. framme var eg supersvolten, så eg åt french toast med yoghurt på, og redigerte bilder til ein sak eg er med i.

UntitledUntitled
så fint var det der eg sat, som ein hage men innandørs. eg gjekk litt rundt i området, som ser veldig ut som williamsburg.

UntitledUntitled
med min gullhjelm og matchande øyreproppar! og kjøpte fredagsproviant på eit patisserie. ein choux bun og to konfekt.

UntitledUntitled
eg stakk innom general store for å plukka opp viktige ting som hass-advokado. dei som jobbar der er dei finaste folka. korga mi var ganske full på veg heim.

UntitledUntitled
på veg heim stoppa eg og kjøpte to nye pelargonar for å feira at eg no har hatt blomar i eitt heilt år utan å drepa dei, og litt økologisk tørr cider. så hadde eg og jostein frukt-og testund, som ein har i barnehagen, før me starta på helga ordentlig.

*translation:
on friday, i rode my bike to peckham. here is my helmet, i like the fact that you get busted for doing selfies. i had french toast at a café and picked up friday goodies at a patisserie and necessities at general store. i love that peckham feels like williamsburg. on my way home i picked up to geraniums to celebrate my having had flowers for one whole year without them dying, and some organic dry cider. j and i had some tea and fruit (like in kindergarten), before starting our weekend.

Follow:
Share:

13 Comments

  • mariell.
   Author
   12:25, 07 Apr 2014 / 12:25

   oh, it’s the best! i’m still a nervous cyclist, but i think that’s just healthy in a city like london. i want to bring my bicycle up north and bicycle through all of regents canal. that would be so much fun.

 1. Aurora
  13:52, 07 Apr 2014 / 13:52

  En dag skal jeg også ha en sykkel med stråkurv, og en sånn fin en hjelm som du har!

 2. Emy
  15:50, 07 Apr 2014 / 15:50

  Älskar både din cykel och hjälm! Men du var försiktig ifall du cyklar och lyssnar på musik i dina fina hörlurar! Man måste kunna lita på alla sina sinnen, särskilt när man cyklar i en storstad som London. Puss på dig! <3

  • mariell.
   Author
   16:15, 07 Apr 2014 / 16:15

   høyrer aldri på musikk medan eg syklar! promise! :)

 3. Mamma
  16:13, 07 Apr 2014 / 16:13

  Siktig ;-)

 4. 17:17, 07 Apr 2014 / 17:17

  that helmet is THE BEST!! Love it

 5. 20:43, 07 Apr 2014 / 20:43

  i det siste har du berre blitt meir og meir fantastisk. utropsteikn! elskar bileta! og alt du gjer! og hjelmen hadde fått meg til å smila så stort om du hadde sykla forbi. (og eg veit ikkje kva ein choux bun er, men sanneleg fekk eg ikkje lyst på ein!)

  • mariell.
   Author
   13:32, 08 Apr 2014 / 13:32

   choux er ein type pastry, eg er ganske sikker på at vannbakkels er choux! :)

  • mariell.
   Author
   13:33, 08 Apr 2014 / 13:33

   å, så fint! eg har ei venninne i oslo som nettopp har kjøpt den same hjelmen, så ho blir å sjå der! :)

 6. 21:47, 07 Apr 2014 / 21:47

  Your blog is such an inspiration, I lovee to see how you make every second of your life to look perfect <3

 7. 00:27, 08 Apr 2014 / 00:27

  det der, det er den fineste hjelmen jeg noen gang har sett! jeg er i sykkelhimmelen for tide n, og gleder meg til å pimpe opp sykkelen min som jeg betalte 100kr på loppemarked.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *