sunday: tulip overload and swedish sweets.

sunday.
søndag vakna me og var så sjukt trøtte, så me åt finfrukost og drakk opp siste rest av pukka-teane våre. då eg var pretensiøs tenåring kjøpte eg pukka-te for 60 kroner boksen på nova i bergen. elskar at eg gjorde det, og elskar at eg no kan kjøpa dei for 20.

sunday.
etter frukost reiste eg austover til columbia road market for litt åleinefiksedag. det er alltid så fint rundt der søndagar, for alle har blomar med seg kvar enn dei går.

sunday.sunday.
det var britisk morsdag, så det var ekstra store bukettar til ekstra bra pris. eg kjøpte 50 tulipanar for 10 pund og kunne nesten ikkje tru det var sant.

sunday.
meir sånn skulle ein ha hatt det heime, eller?

sunday.sunday.
på veg til butikken gjekk eg forbi loppis og søte hundar.

sunday.
også tok kameraet ein typisk har-for-mykje-i-hendene-pause, til eg kom heim med alle dei gode greiene eg hadde kjøpt. eg pakka dei ut og inn i skap/frysar.

sunday.
eg åt sockerkringla med utsikt over parken, og gjorde heimefiks medan eg berre vart meir og meir svolten.

sunday.
så eg åt eit speilegg (elskar speilegg, tenkjer alltid på morfar og saknar han litt. han hadde mange meiningar om egg).

sunday.sunday.
så kom jostein heim, og eg tok ein superlang lur i senga heilt til middagen var klar og det var min søndag.

*translation:
my sunday. we had a nice breakfast and then went in each our direction. i took the train to columbia road to get flowers at the market, it was british mothers’ day, so the prices were particularly great. i got 50 tulips for 10 pounds! then i went grocery shopping, and the camera took the usual i-have-too-much-in-my-hands break, before i got home and unpacked all the great stuff i had gotten. i had a sockerkringla with view to the park, and after tidying up the flat i was so hungry and had an egg (fried eggs always remind me of my grandfather, he was very particular about his eggs). then jostein came home and i took the longest nap until dinner was ready and that was my lovely sunday.

Follow:
Share:

8 Comments

 1. 15:46, 03 Apr 2014 / 15:46

  Hi Mariell! Where is this lovely flea market? The colours look amazing :)

 2. 20:58, 03 Apr 2014 / 20:58

  I’ve never had fried eggs with cheese on top, but it looks absolutely delicious! The next time I have fried eggs, I’m definitely going to top it with some cheese :) -Audrey | Brunch at Audrey’s

 3. 10:23, 04 Apr 2014 / 10:23

  Ååååh, alle tulipanene gjør meg helt varm i magen! Og til den prisen, herlighet. Selv har jeg nettopp kjøpt nye roser til stuebordet, som er store og tunge og som gløder i formiddagssola.
  Nå er forresten jeg tilbake i Oslo etter å ha vært i Malaysia i ti dager, og jeg har hygget meg med å lese innleggene som har dukket opp her inne siden sist!
  GOD FREDAG, Mariell!

  • mariell.
   Author
   12:33, 04 Apr 2014 / 12:33

   god fredag, synne!

 4. Josefine
  15:14, 05 Apr 2014 / 15:14

  Ååå, Pukka-te til 20 kroner?? :O jeg kjøper alltid pukka, men synes yogi-tea er litt bedre, så har dilla på det for tiden :) men hvor kjøper du pukka så billig? :O tulipaner også, så fantastisk! jeg jobber i blomsterbutikk og bruker ca. halve lønna mi på blomster og dill (prøver å endre vanene), SÅ koselig med blomster, de gir alle hjem prikken over i-en!

  • mariell.
   Author
   21:40, 05 Apr 2014 / 21:40

   det kostar så lite på alle butikkar her i england, dei har pukka-te på heilt vanlige matbutikkar. :)

 5. 21:14, 06 Apr 2014 / 21:14

  Har lyst på en riktig god loppis.

  • mariell.
   Author
   23:02, 06 Apr 2014 / 23:02

   eg lengtar mot loppis-paris, eg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *