wednesday in 1:1.

Untitled
onsdag hadde eg halv aleinedag, og reiste til london bridge for å lesa, skriva og drikka kaffe. eg sat ved vindauget med sol i ansiktet.

Untitled
gjekk til favorittblomsterhandlaren min.

Untitled
og kjøpte blomar til heimen!

Untitled
tok toget heim.

Untitled
satte blomane i vatn.

Untitled
og data-jobba resten av arbeidsdagen.

Untitled
så laga eg middag til meg og jostein:

Untitled
søtpotetmos med smørsteikte mini-lauk, ovnsbakt rosenkål og erter som eg steikte kjapt i litt smør og eit fedd kvitlauk. sååå godt.

Untitled
sola var framleis ute etter me hadde ete. <3

Untitled
eg reiste til aust-london for å gå på møte (kult) med mariell, maja, ole og philip. me diskuterte noko veldig viktig som snart skal skje.

Untitled
fin og viktig person.

Untitled
så tok eg toget heim i mi prikka tskjorte.

UntitledUntitled
krølla meg opp i senga med jostein, las ti sider i ei bok og sovna!

*translation:
on wednesday, i went to london bridge to work on my own at a café, bought flowers with me home and worked worked worked until dinner time. after dinner, i went to see mariell and the norwegians (+ one swede) to discuss important matters. then i took the train home, cuddled with j and read in my book before i fell asleeeep.

Share:

2 Comments

  1. 15:42, 25 Mar 2014 / 15:42

    Such gorgeous photos, as always. I really do love reading your blog, such an inspiration!

  2. Josefine
    21:27, 25 Mar 2014 / 21:27

    åååå, så fint! Misunner livet ditt skikkelig, jeg går bare på skole på autopilot, har heldigvis mange gode venner som løfter meg opp og av og til trekker meg litt ned, men allikevel er det de som gjør at jeg orker å gå på skolen! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *