i <3 fridays.

endelig er det fredag og helg! desse slitsomme vekene som har vore no har eg lengta sånn mot fredag laurdag søndag, mot å gjera ingenting utan det gnagande dårlige samvitet. i dag har eg ete frukost på kafé med jostein, så vandra rundt i shoreditch åleine og lest bok på kafé. har kjøpt ei ny teiknebok og nye tusjar sidan eg ønskar meg meir skjermfri tid med berre tankar. i dag har eg bestilt ei plante på internett. ganske absurd men fin tanke at neste veke kjem det ei plante på døra. vil at leiligheten vår skal vera meir grønn i året som kjem. resten av ettermiddagen trur eg at eg skal mala terrakotta-potter, støvsuga og vaska håret. det er så mykje vår ute no at det nesten følast som sommarferie, kleda ligg varmt mot kroppen når eg kjem inn etter å ha vore ute.

i kveld skal jostein laga ravioli, me skal spela kort og sjå ein hitchcock-film. i morgon er det meldt fjorten grader og sol.

*translation:
it’s finally friday, the weekend is here! in the past semi-awful weeks that have past, i’ve longed so much for friday saturday sunday, for doing nothing without the gnawing guilt. today, i’ve had breakfast at a café with jostein, then wandered around shoreditch all by my lonesome and read a book at a café. i’ve bought a new book to draw in and pens since i want more off-screen time with just my thoughts. i’ve ordered a plant on the internet today. pretty absurd but nice thought that i’ll get a plant delivered to our door next week. i want our flat to be more green in the upcoming year. the rest of the afternoon i will spend painting our terracotta pots, vacuuming and washing my hair. there is so much spring outside that it almost feels like summer holiday, the clothes too warm on my body when i come back inside.

tonight, jostein is going to make ravioli, we’ll play cards and watch a hitchcock film. tomorrow it will be fourteen degrees and sunny.

Share:

4 Comments

 1. 19:59, 07 Mar 2014 / 19:59

  Det er så deilig når våren så smått begynner å kome :) Helg er noko av det beste som finst :)

 2. 21:37, 07 Mar 2014 / 21:37

  Åh hvor på nettet kjøpte du planta OG HERREGUD har lurte på hva den planten heter i EVIGHETER!

  • mariell.
   Author
   23:33, 07 Mar 2014 / 23:33

   houseofplants.co.uk. :)

 3. vivian Grüner
  12:12, 03 Aug 2017 / 12:12

  Hei! Inmari kul lampe! Den vil jeg ha i min cafè :) Kan du være så snill og røpe navnet og hvor du ha rkjøp den? Flott blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *