a time capsule caught on film.

film.
denne veka henta eg 9 filmar frå framkalling og scanning. det var filmar som eg hadde funne i ei skuff der, i ein tøypose der, som eg ikkje ante kva var. det eg fann ut var at det var ein tidskapsel, med bilder frå fleire år tilbake, av så mange forskjellige personar og plassar. dei er tekne med forskjellige kamera, i forskjellige format, og gjer at eg lengtar så til hasselbladkameraet mitt og til gamlahuset.

film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.film.

 

 

*translation:
this week, i picked up 9 films i had developed and scanned. they are from different years and different places, and i had no idea what was on them. they are taken with different cameras, different formats, and they make me long for people and places.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *