lunch time tuesday.

Untitled
tysdag hadde me lunsj. eg såg girls medan eg gjorde meg klar til å gå ut for å handla.

Untitled
fekk ein suss ved døra.

Untitled
hadde fine sko på veg til butikken.

Untitled
og matcha planta utanfor bygget vårt på veg heim.

Untitled
så vaska eg tomater.

Untitled
hakka basilikum, reiv kvitlauk.

Untitled
som i ei slags smørje vart til bruschetta på litt london bloomer-brød!

*translation:
on tuesday, at lunch time, i watched girls whilst getting ready, went out to get groceries, did a lot of chopping and had bruschetta on london bloomer bread.

Share:

2 Comments

 1. Mari
  07:13, 06 Mar 2014 / 07:13

  Hei Mariell :)
  Jeg trenger råd fra deg! Jeg har kjøpt meg en T-skjorte fra Faggot.se med printet “Putin-You can’t sit with us” og var egentlig innmari fornøyd, men med utviklingene på Krim den siste uken vet jeg ikke om jeg tør å bruke den. Jeg er redd for at noen skal oppfatte den som en referanse til det som skjer på Krim, og det er kanskje litt drøyt å lage humor av? Hva mener du? Bruker du handlenettet ditt denne uken?

  • mariell.
   Author
   11:50, 06 Mar 2014 / 11:50

   hei, mari! eg har tenkt på det samme dei siste dagane, og har ikkje noko godt svar å gi nokon, men eg har valgt å gå med nettet likevel. om nokon blir nysjerrige er det ingen problem for meg å forklara. sånn tenkjer eg: det som skjer på krim gjer jo ikkje andre saker mindre aktuelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *