my updated guide to london.

guide

no har eg oppdatert london-guiden min igjen, med 19 nye plassar de kan besøka! mat, shopping, aktivitetar og utflukter! for dei av dykk som har abonnement, kan de venta å få den oppdaterte versjonen i løpet av 48 timar, de vil finna dei nye sidene bakerst i kvart kapittel/område. dei av dykk som ikkje har kjøpt guiden enda, hopp over hit. ha ein fin dag!

*translation:
i’ve updated my london guide again, with 19 new places for you to visit. for those of you who have a subscription, you can expect to get the updated version in the next 48 hours. those of you who have not bought my guide yet, hop on over here. have a lovely day!

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 20:38, 13 Feb 2014 / 20:38

  Perfekt timing! Reiser til London i morgen :-)

 2. 01:01, 14 Feb 2014 / 01:01

  Got it! I’m flying to London tomorrow and I know my trip will be all the more special now that I have your precious little guide ;D
  xxx

 3. 00:00, 24 Feb 2014 / 00:00

  eg hadde med meg guiden din då eg var på klassetur i london sist veke. tusen takk for fine tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *