sparks.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.
siste kvelden haleigh var her, for nokre veker sidan, gjekk me ut i parken, ut i mørket, og tente stjerneskot og eg følte meg så veldig heldig som har så fine folk i livet mitt, som vil sjå film på luftmadrass, skrella appelsiner for meg og tenna stjerneskot i mørket etter midnatt.

*translation:
the last night haleigh was her, a few weeks back, we went out into the park, into the dark, and lit up some sparklers. i felt so very lucky to have such amazing people in my life, who want to watch movies on air mattresses, peel my oranges for me and light sparklers in the dark after midnight.

Share:

2 Comments

  1. 11:28, 11 Feb 2014 / 11:28

    Det er en så herlig følelse, som gjør en så glad og ydmyk! Å få dele fine øyeblikk med fine folk er noe av det beste som finnes <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *