norway, last week.

norway.norway.norway.norway.norway.norway.norway.norway.norway.norway.norway.
norway.norway.
forrige veke var me i noreg, på billettar me egentlig hadde bestilt for å feira eit heilt nytt familiemedlem. me tok bussen til sogn, mot gravferd og stille mellom fjella. me budde hos bestemor, såg breaking bad i kjellaren etter ho hadde sovna og hadde eit rart press i brystkassa heile helga. det var kusinebarn med non-stop i eggeglas (som kanskje var på leit etter litt meir), tårer tørka av snille hender, så ufattelig mykje blomar og nyopna konfektøskjer.

norway.norway.norway.norway.norway.norway.
så bar det vidare til oslo, der christine feira bursdag med verdens lengste augevipper, me sat på kulturhuset og drakk økologisk prosecco, eg sølte utover eit heilt glas og ho som kom for å tørka opp heitte nesten jostein som dei uttalar det i england, jostiiin. men mesteparten av tiden gjekk med til å sjå på, studera, holda, snakka om, denne vesle personen som no er ein del av familien og som er den finaste vesle mjølposen eg har sett.

*translation:
last week, in norway, we went to my grandmother’s funeral and stayed with my other grandmother. everything felt out of place and strange between the mountains that make everything so quiet. then, we went to oslo where christine celebrated her birthday with the longest lashes i have ever seen. most of the time, though, we spent watching, studying, holding, talking about, this little person who is now a part of our family and is the sweetest little bag of flour i have ever seen.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. 15:53, 07 Feb 2014 / 15:53

  så strålende bilder fine flinkeste m

 2. 16:27, 07 Feb 2014 / 16:27

  helledussen, for ein fin liten kar! ein gløymer kor små dei faktisk er <3

 3. 23:59, 07 Feb 2014 / 23:59

  hei!

  måtte bare innom for å fortelle at du er en fantastisk blogger! elsker både bildene og skrivingen din! leser bloggen hver dag, og blir utrolig inspirert! Stilen du har er så fin, og jeg digger den :-D

 4. S
  14:14, 08 Feb 2014 / 14:14

  Mjølpose :D er jo akkurat det som beskriver en bebi best! Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *