an unpublished end of january.

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

akkurat no er me i oslo, heng litt med familie før me reiser tilbake til london i morgon. har hatt det vondt og fint, som det skal vera når nokon går bort. snart kjem bloggen tilbake til normalt, det lovar eg. i mellomtida, her er nokre upubliserte rammer frå januar månad. vintageshopping, fastelavnsbollar, makronar i ein pose, nye sko, jostein i bakgården, mykje non-stop i eggeglas og huset til bestemor.

*translation:
we are in oslo, hanging out with family before going back to london tomorrow. it’s been difficult and lovely, like it’s supposed to be when someone passes away. soon, this blog will resume to normal. promise. in the meantime, here are some unpublished frames from january. vintage shopping, scandi semlor, macarons, new shoes, jostein through our window, a lot of non stop in egg cups and my (other) grandmother’s house.

Share:

8 Comments

 1. Guro
  16:04, 04 Feb 2014 / 16:04

  Ååh så koselige bilder. Og så pen du er på dem! Kanskje litt rart spørsmål, men hvordan fikser du øyenbryna dine? Syns alltid de er så fine.

  • mariell.
   Author
   23:37, 04 Feb 2014 / 23:37

   oi, takk! eg har naturlig ganske bra form på augebryna, så eg nuppar dei litt på undersida og brukar ein penn frå laura mercier som heiter blonde for å fylla ut. :)

 2. 16:44, 04 Feb 2014 / 16:44

  Huff,kondolerer så mye for tapet ditt. *klem*

 3. 17:01, 04 Feb 2014 / 17:01

  Your photos are great! I’m sorry to hear about your friend or family that passes away. I hope you’re OK?! :)

 4. 20:01, 04 Feb 2014 / 20:01

  Så utrolig fint å ha nonstop i eggeglass!

 5. Inga
  21:29, 04 Feb 2014 / 21:29

  Nr. 3! Fy søren, for et fantastisk bilde av deg.

 6. Maiken
  12:40, 05 Feb 2014 / 12:40

  Fekk eyeliner frå Dior frå kjærasten til jul, og har sidan då brukt dette ein gong og to i veka. Synes eg får streken til ganske fint (har kikka på guiden din!), men slit med at eg ikkje får det heilt beint – og venstre auge er vanskelegare å laga fin “bøy” ut frå auga. Det ser du alltid ut til å få til så fint. (Practice makes perfect?) Så eg ville eigentleg berre skryta litt over deg. Bileta dine er også vakre, som alltid. :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *