oslo.

img

i dag har eg ikkje så mykje å seia, så her er nokre photobooth-bilder frå dei siste vekene. me er i oslo, eg prøver å skriva ferdig ei spalte (om mormor) medan håret mitt tørkar. snart skal me ta trikken langt langt, til me kjem fram til ein nyfødt baby og der skal me bli i dag.

 

*translation:
i don’t know what to say today, so here are some photobooth shots from the past few weeks. we are in oslo, i’m trying to finish a column (about my grandmother) while my hair dries. soon we’ll take the tram far far until we get to a newborn baby, and that’s where we are hanging out today.

 

 

3 Comments

 1. Louisa
  13:06, 02 Feb 2014 / 13:06

  Hvilken eyeliner bruker du?
  Du får det alltid så himla fint!

  • mariell.
   Author
   13:31, 02 Feb 2014 / 13:31

   eg brukar akkurat no dior sin artpen, den er superenkel. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *