wednesday.

Untitled
onsdag denne veka starta med pakke på døra, det var 2014-fyll til kate spade-kalenderen min. som eg har venta. nesten som at livet står på vent når ein ikkje har kalender.

Untitled
så reiste me inn til tottenham court road igjen og KJØPTE SOFA! det feira me med éin trøffel kvar.

Untitled
og ein nesten-suss. neida tulla, me kyssa masse.

Untitled
så reiste me på scandikitchen for bokjobb-onsdag og lunsj. me åt kjøttbollar med tre typar salat, så så godt.

Untitled
og delte ein fastelavnsbolle (igjen) medan me hadde eit ganske så tøft bokmøte. av og til er det så vanskelig å jobba med den ein elskar, men det endar alltid i å ha lange samtalar der ein føler at ein løyser opp knutar på alle plan og aldri vil slutta å snakka.

Untitled
etter nokre timar der sa me hadet til knugen og silvia og gjekk heimover.

Untitled
først gjekk me til ein italiensk delikatessebutikk for å handla litt til helga.

Untitled
også gjekk me gjennom chinatown, der dei gjer seg klare for nyttårsfeiring. 2014 er the year of the horse, same som det var i mitt fødselsår. me handla varer på eit asiatisk kjøpesenter og gjekk vidare til togstasjonen.

Untitled
på togstasjonen heime fekk eg endelig kjøpt ein boks cola som eg hadde hatt lyst på heile dagen og drakk den medan eg laga middag til meg og jostein. me avslutta dagen med the daily show og mange episodar breaking bad, som me snart er ferdige med. og det var den onsdagen, gjennom min mobil.

 

*translation:
my wednesday! we bought a sofa and celebrated with truffles, had lunch at scandinavian kitchen and had some important conversations about the book that we are writing. we stopped by an italian deli on our way home, and walked through china town where they are getting ready for new years’! 2014 is the year of the horse, the same as my birthyear. we did some shopping at an asian food shop and walked to the train station. i finally got the can of coke i had wanted the entire day and cooked dinner for us. then we watched the daily show and loads of breaking bad, which we’ll be through in no time. and that was that wednesday, through my phone.

Share:

10 Comments

 1. Julie
  22:03, 24 Jan 2014 / 22:03

  (kom på da jeg så bildet av bokhylla med frode grytten i) i dag var jeg på øyo-seminaret på stord og så/hørte frode grytten lese dikt med pedro carmona-alvarez på gitar og sang ved siden av. det var veldig flott!! hvis du ikke har lest carmona-alvarez’ ‘og været skiftet og det ble sommer og så videre’ vil jeg anbefale den; det var en fantastisk fin og trist bok. god kveld! :)

 2. Hanne Midttveit
  10:33, 25 Jan 2014 / 10:33

  For et fantastisk innlegg! Perfekt blanding av hverdagsmagi, inspirerende bilder, mat og kjærlighet. Jeg syns bloggen din for tiden er bedre enn noen gang. Har bare 4-5 episoder igjen av Breaking Bad selv, og syns det er et under at ikke slutten har blitt avslørt for meg selv om jeg er så sent ute.

 3. Christina
  10:38, 25 Jan 2014 / 10:38

  “etter nokre timar der sa me hadet til knugen og silvia og gjekk heimover.” Den setningen fikk meg til å fnise litt. Ville bare si det.

 4. Susanne
  16:55, 25 Jan 2014 / 16:55

  Jeg tror det er første gang jeg har sett store bokstaver på bloggen din. Det må være en bra sofa :)

  • mariell.
   Author
   00:43, 27 Jan 2014 / 00:43

   haha! ja, det er ein så bra sofa!

 5. 17:43, 26 Jan 2014 / 17:43

  Utrolig fint å lese om dagene du har :) Og fine bilder til~

 6. Christina
  00:06, 28 Jan 2014 / 00:06

  Hei Mariell!
  Hvor bestilte du kalenderen fra? Så fin!

  • mariell.
   Author
   01:38, 28 Jan 2014 / 01:38

   har kjøpt almanakken frå kate spade, i butikk, for nokre år sidan.

 7. 09:24, 31 Jan 2014 / 09:24

  I saw you the other day in London! Not to sound like a creepy stalker or anything. I was in Artwords Bookshop picking up the latest Kinfolk and you were there also! Was very cool but I was very shy. I am from London but live in Oslo now. X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *