blog 2014. go!


foto.

2013 var eit vidunderleg bloggår for meg. det skjedde masse bra i kommentarfeltet, eg hadde det skikkelig gøy, og bloggen hadde veldig godt av det. no tenkte eg at det var på tide å fylla på godteposen igjen! kvart år spør eg jo dykk om kva de vil sjå i bloggen det kommande året. kva de vil lesa meir om, spesifikke innlegg de ynskjer dykk. det er jo de som skal lesa. og det er eg veldig takksam for.

så hopp over til kommentarfeltet og kom med nokre tankar. det er til og med gratis. ♥

*translation:
i loved blogging in 2013. now, it’s a whole new year and i want to know: what do you want? what would you like to read more about, anything spesific you would like to see? i’m very grateful for any feedback. and it’s free!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • jeg vil lese mer om kjærlighet og ungdomstid, kroppspress og hva et sterkt kvinnemenneske som deg mener om det/hvordan du har ‘sluttet’ å blitt påvirket, reiseguider og hverdagene dine.

  <3

 • flehe Bilder som det i dette innlegget! åh så fint! :)
  er også fint med lister og samlinger av alle slag, som instagramfavoritter, nye fine blogger og andre fine ting du vil dele ;)

  Er også interessant når du skriver om mer “ordentlige” ting som feminisme, kroppspress osv.

  Og oppskriftene dine er supre, gjerne flere sunne og lure oppskrifter ;)

  Godt nyttbloggår :)

 • Eg likar bloggen din godt, men synest veldig mange av innlegga er i listeform. Det er det ikkje alltid eg les, diverre. Eg kunne derimot gjerne tenkt meg å lese lengre tekstar du har skrive/skriv. Kanskje noko relatert til komande skjønnlitterære arbeid? Smakebitar på karakterar, skildringar, noveller … Dersom du ønsker å dele det på eit tidleg stadium, da.

 • Enig med Ane at det har blitt litt vel mange lister av smått og stort, av hyggelige ting og salte karameller. Du er aller best når du skriver litt lengre, er ærlig og har meninger. Du skriver nydelig, så de gangene du deler lengre tekster er dette alltid høydepunkt. Oppskrifter og byguider er også et stort pluss med bloggen.

 • Hei! 24. desember fekk eg boka dykkar i kalendergåve. Etter å ha venta på å fått lest den heilt sida den kom ut (måtte fokusere på studiene før eksamen so hadde null tid å lese før!!). Gledde meg til å bruke heile jula på å kose meg med boka i juleferien. Men desverre.. las eg den ut før 2. juledag! FOR ei god bok, hadde ein skikkeleg good-feeling gjennom heile boka og når eg var ferdig fekk eg heilt hjertesorg. Masse skryt til deg og Jostein for ei fantastisk bok!

  Eg synest eigentleg der er utruleg kjekt å berre sjå kva dykk gjer på gjennom ein normal dag i livet dykkar. Eg skal sjølv byrja på journalistikk studiet i Edinburgh til hausten, og eg elskar å sjå bilete fra dei vakre omgjevnadane dykk har. Eg er heilt forelska i Storbritannia! Eg har budd i Edinburgh sjølv og ser på det som min andre heim, og er støtt og stadig i London for å besøke venar som studerar der. Livet ditt ser så innmari bra ut! Såklart, er du berre eit menneske som har gode og dårlege dagar som alle andre, men å bu i London verkar fantastisk. Eg håper på å få lese meir av deg og Jostein i framtida, dykk er ein inspirasjon for meg! Skal faktisk ein snartur innom London om 4 dagar før eg skal nokre veker til York. Kanskje eg oppsøker dei plassane du tek så ufatteleg fine bileter på!

  Stå på med akkurat det du gjer på bloggen. Du er ein inspirasjon.

 • seeing only norwegian (i guess it is norwegian) makes me a bit shy. through 2013 i was following your blog like on a daily basis because you really inspire me. so it’s hard to put down something that could be “better”. I’d rather say: don’t ever stop. But I guess that’s not much Input though. As much as I adore your photo-insights, I am also thankful and impressed by your authentic texts (at least they feel authentic, of course I can’t tell). I find myself asking: how is she doing (all) that? So to finally answer the question, I’d love to get to know more about your work, working progress. thank you for sharing your creative spirit!

 • Er i grunn veldig nøgd med bloggen slik den er no, men det hadde vore kjekt å lesa meir om f.eks klede. Syns du har så inspirerande stil når det gjeld så mykje anna at det hadde vore spennande. :)

 • lister lister lister! det er såååå koselig! og så elsker jeg å lese de innleggene hvor du har spørsmål du svarer på, som friday list. det er veldig kjekt med oppskrifter og. men jeg leser jo bloggen din hver dag, og kommer fortsatt til å gjøre det, fin som den er :)

 • Eg vil gjerne lesa meir om sjølve skriveprosessen, om sminke og klær (stilen din er så inspirerande!), masse lister, meininger, og gjerne lengre tekster, skjønnlitterære eller ikkje. Stå på Mariell!:)

 • Hei Mariell! Jeg skriver så alt for lite i kommentarfeltet ditt. Men jeg leser alt! Fra nå av skal jeg kommentere mer. En dag vil jeg ha en blogg så fin som din. Men det er så vanskelig, og jeg har feilet så mange ganger, så jeg tør ikke starte.

  Uansett. Jeg vet ikke helt hva jeg vil se mer av/savner. Men det jeg liker best å lese er: Ting om mat! Alt som handler om kreativitet, hvordan du jobber, hvordan du har utviklet din karriere etc. Og diverse DIYs. Alle tipsene til fine ting på internett! Og fine bilder og bokanbefalinger!

 • Hverdag og foto! Du er så flink til å gi meg inspirerende pusterom inni mellom stress og gjøremål. Elsker å drømme meg bort i tekster og bilder fra hverdagen din, alt fra jobb og fritid til hvordan dere pleier forholdet deres.

 • Er også veldig enig med Ane over her. Jeg liker bloggen din godt, men kunne gjerne tenkt meg flere tekster. Jeg tenker egentlig ikke på fiksjon, men kanskjelitt mer av tankene dine :)

 • I really like to read about what inspires you. May it me something you’ve read, something you’ve seen or witnessed, something you’ve watched or just thoughts….it always gives me new ideas and inspiration as well, so please share! :)

 • Du har en fantastisk fin blogg :) Kategoriene jeg liker aller best er: everday life, texts and thoughts og photo an hour. +Alle listene :)

 • Reise! Reise! Reise! Det er et tema man ikke kan snakke nok om. Det er veldig spennende med tips om stedene du kan mye om. Skriv gjerne flere lister og om ting man ikke burde gå glipp av på nettet. Skriv også gjerne mer om musikk og albumet til kjæresten din (fantastisk) +masse om foto, er så interessert i å lære noe av deg.

  Flere tanker og flere følelser.

  Kos deg i det nye bloggåret.

 • Synes bloggen din er på sitt aller beste når du kommer med tanker, refleksjoner, om hva som gjør at en når målene sine, hvordan du takler skuffelser, fordi du uttrykker sånne følelser så godt og enkelt og det er så lett å relatere seg til det. Da er bloggen din et spesielt vidunder. Mer vidunderi.

 • Jeg elsker elsker elsker listene dine, og det er alltid hyggelig å se bilder fra hverdag og fest :) Men jeg syns egentlig at bloggen din er en godtepose med bare gode biter i slik du har drevet den nå; så det er bare å fortsette sånn!

 • Jeg tror at 2014 blir et fenomenalt år på alle vis! Gleder meg til å følge med videre her inne.
  Jeg likte “Veckans babe”, ettersom du synes å ha en egen evne til å snuble over små og store godbiter. Det ble kanskje litt hektisk å tipse om én hver uke, men kanskje det kunne være en månedlig greie i stedet?
  Dessuten blir jeg alltid ekstra glad for (vegetar)oppskrifter og for stemningsfulle London-innlegg.
  God tirsdag!

 • Ungdomstid. Jeg har fått et inntrykk av at det ikke alltid var like lett for deg, så det hadde vært en stor motivasjon for meg (og helt sikkert andre) å høre litt historier fra noen som faktisk har kommet seg frem, på tross av alt. Ellers liker jeg innleggene dine om små hverdagsgleder, og kanskje litt fototips.

 • Forutenom vakre bilder som jeg aldri blir lei av; du er så flink med tekst, spesielt når du skriver ærlig og rett fra hjarteroten; det har jeg veldig lyst til å lese enda mer av.

 • Mariell, jeg kommenterer alt for sjeldent, men leser alltid alt. Husker ikke når jeg begynte å lese bloggen din, men du traff meg fra første stund. Skuldrene senker seg alltid et par hakk når jeg kommer meg inn hit.
  Jeg synes det er fint med lister, med fantastiske bilder (tatt av deg og andre), med tips om fine ting du har funnet på nettet og med historier om hverdagen deres. Leser ikke så mye av reisetips, men ser at andre digger det. Kanskje hvis jeg får noen å reise sammen med at det blir mer interessant? Andre innlegg jeg ikke leser like nøye er matoppskrifter og filmanmeldelser. Men jeg liker godt når du skriver om oppvekst, tanker, hvordan man blir voksen og hvilke valg man tar i livet. Jeg gleder meg og håper på at du deler bryllupsinspirasjon, tror du finner frem til fantastiske bilder på vei mot eget bryllup!