things to do on a saturday:


sånt ein kan gjera på ein laurdag:
eta lang frukost med laurdagsmagasin, grønn juice og heimelaga frukostblanding.ta bussen over tower bridge.


prøva paljettgensarar.


laga lasagne på kjøkkenet mange samtidig.spela batman i 3d.drikka mykje vin.

 

*translation:
things to do on a saturday: eat breakfast with homemade granola and green juice. take the bus over tower bridge. try on beaded sweaters. make lasagna in the kitchen with lots of people. play batman in 3d. drink a lot of wine.

Share:

3 Comments

 1. Åsa
  13:54, 15 Jan 2014 / 13:54

  Digga at du skriv om slike fine dagar midt i veka! No gler eg meg berre slik til helga, og samtidig er det endå enklare å laga litt kvardagsmagi på ein vanleg onsdag med inspirasjon frå din magiske blogg. Har eit spørsmål: går det framleis an å få boka dykkar signert? Det skal vera ein fødselsdagspresang (til mor som er gift med far som skriv bøker på nynorsk med ei utradisjonell vinkling på SFj.) Uansett, takk for all den fine magien og inspirasjonen du gir i kvardagen!

  • mariell.
   Author
   14:24, 15 Jan 2014 / 14:24

   hei, åsa! det spørs litt når du vil ha den, sidan me sender ut signerte bøker frå oslo når me er der. me skal til oslo om to veker, så om det kan venta til da kan me såklart fiksa det. viss ikkje har me eit lager liggande her me kan bruka óg. mail meg uansett, så fiksar me det! :)

 2. Kathrine
  23:07, 15 Jan 2014 / 23:07

  Å laga mat saman er verkeleg noko av det finaste som finst! Når du skriv om slike fine dagar kjenner eg at eg blir varm og glad inni meg, og at eg tenkjer på fine dagar som eg har hatt med venene mine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *