freelance nightmares.

sånn ser eg ut i dag, eller eg gjorde i alle fall det då eg trudde det skulle vera sedvanlig bok-onsdag. med uvaska hår og ein genser eg har stjelt av ei viss lillesøster. dette var før eg fekk panikken i ansiktet: eg hadde nemlig gløymt ein deadline. det største frilansmarerittet (sett inn sjokkert emoticon her). så medan eg skriv på harde livet og prøver å finna opp kruttet, kan ikkje de linka til noko gøy på youtube eller fortelja noko fint? om noko de gler dykk til eller noko bra som har skjedd i det siste? det kjem eg til å trenga i kveld når eg er sliten og med tomt hovud! på førehand takk. ♥

*translation:
this is what i looked like today, with unwashed hair and a sweater i stole from my sister, before my face was struck by panic: i had forgotten a deadline. the absolute freelance nightmare. so whilst i’m busy writing trying to be clever, please leave me a link to something funny on youtube or tell me something nice? like something you’re looking forward to or something great that’s happened recently? i’ll need it tonight when i’m all worked out and my head is empty.

Follow:
Share:

37 Comments

 1. Stine
  17:47, 08 Jan 2014 / 17:47

  Jeg synes du er helt vanvittig fin, Mariell. Både på innsiden og utsiden.

  Og for å være helt ærlig, så gleder jeg mest til neste innlegg fra deg kommer, og til du føler deg fresh og lettet og ovenpå igjen. Det er så uendelig fint å se på, selv på andre siden av dataskjermen.

 2. 17:57, 08 Jan 2014 / 17:57

  Leslie Hall er ein fest. Anbefaler å søke ho opp på YouTube.

 3. HildeSofie
  18:29, 08 Jan 2014 / 18:29

  I dag lukket jeg siste side i den fine boka deres, og jeg ville bare lese mer, mer, mer! Om Jakob, om Lucy – og hvor ble det av Grace? Takk! Jeg gleder meg alt til den neste!

 4. 18:30, 08 Jan 2014 / 18:30

  Du er altså så fin tvers igjennom!

  Jeg skal på date på lørdag, det er også ganske fint. Date nummer to, for å være eksakt. Han er dansk og bor i Oslo og jeg er norsk og bor i København, så vi bor i hverandres hjemby. Vi skal ut i skogen og ta bilder og på restaurant på kvelden hvis alt går som planlagt!

  Denne er morsom fordi den er så utrolig idiotisk: http://www.youtube.com/watch?v=5Uzu58N-Sso&sns=em

 5. Ingvild
  18:30, 08 Jan 2014 / 18:30

  Det du skreiv blei sikkert kjempebra! :)
  Jeg bruker VELDIG mye tid på YouTube, så jeg klarte ikke å velge bare en video. Her er et lite utvalg! Se én av dem, se alle om du vil!
  Inspirerende sang om kunst av Andrea Dorfman: http://www.youtube.com/watch?v=qpunQZ4cUyI
  Bananhumor: http://www.youtube.com/watch?v=aKn0HddzuWM
  Flott dikt av Bryarly Bishop: http://www.youtube.com/watch?v=ZiFdHPzxluU
  Mer bananhumor: http://www.youtube.com/watch?v=N43qs79He2U
  Video om å være alene av Andrea Dorfman: http://www.youtube.com/watch?v=k7X7sZzSXYs

 6. 18:38, 08 Jan 2014 / 18:38

  Jeg gleder meg til at i morgen kl 1600 reiser jeg, min kone og min lillesøster som nettopp ble 18 til London.
  Gleder meg til Wgamama, Primark, blillig alkohol og venner. <3 åååh. JAnuarsalg i Londong .Deilig.
  Eneste som er kjipt er å reise fra valpen vår for første gang.

  Du kommer nok på noe fantastisk å skrive!

  <3

 7. Kathrine
  18:53, 08 Jan 2014 / 18:53

  Noko av det finaste skjedde vel i dag, fekk møtt ei av mine beste venninner for første gong sidan tidleg desember! Ho har vore heime i jula, men kom tilbake i går kveld :) Var så godt å sjå henne!

 8. 19:36, 08 Jan 2014 / 19:36

  http://coffitivity.com/
  – Her er en fin nettside som gir deg kaféstøy rett hjem når tomrommet er for gjennomtrengende til at det er mulig å konsentrere seg.

  Du er fin du, Mariell! Du skriver så fantastisk bra, og innleggene dine gir meg alltid et stort smil om munnen. Jeg gleder meg utrolig mye til å bli ferdig med vgs, og endelig reise ut for å finne meg selv!
  Leste forresten ferdig boken deres idag! Og jeg må bare få si at den var superkalifragelistiskekspialidarisk! Kunne smake trøflene i munnen, og så for meg lekebutikken! Fikk lyst til å bli chocolatier med en gang :) Ha en fin dag videre! :)

 9. 20:09, 08 Jan 2014 / 20:09

  Oi! Høres ekkelt ut! Jeg håper du har fått mye ut av dagen og at ordene kom da du trengte dem som mest.
  Dette er kanskje en litt snodig og tilfeldig lenke, men jeg blir så lett smittet av andres hjertelige latter, så jeg likte denne: http://bit.ly/1fdDb6f
  God onsdagskveld! Jeg vet jo akkurat hvordan frilanserlivet er, så jeg sender støtte og en klem herfra!

 10. Lisaa
  20:41, 08 Jan 2014 / 20:41

  Dette: http://m.youtube.com/watch?v=X0-Sv6YnxEc

  Også må du se episoden “ribbefett og hjerneføde” fra programmet “kunnskapskanalen” på NRK nettv . Så utrolig interessant, nyttig og inspirerende!

 11. 20:44, 08 Jan 2014 / 20:44

  Håper alt ordnet seg med deadlinen. Også må du sjekke ut nerdy nummies på youtube! Rosanna Pansino er bare skikkelig adorable :)

 12. Mamma
  21:06, 08 Jan 2014 / 21:06

  Glad i deg alltid uansett!

 13. 21:54, 08 Jan 2014 / 21:54

  gleder meg til roskilde og til prøveeksamen, og livet etter vgs for da vil jeg gå på jakobsberg skriveskole i stockholm!

 14. 23:27, 08 Jan 2014 / 23:27

  Denne sangen hørte jeg for første gang i praksis ved en skole for barn med utviklingshemming i Ghana, mens de hadde danseoppvisning. Den varmer meg så innmari inn i hjertet, og rytmen får meg til å danse rundt på rommet mitt hver eneste gang jeg hører på den.

  http://www.youtube.com/watch?v=CPq3VwOUa_s

 15. Kaija
  09:25, 09 Jan 2014 / 09:25

  glemte en deadline selv. måtte ringe forlaget. er blitt overrakende voksen, for jeg skyldte verken på magevirus eller forhold i familien. sa bare at jeg er en surrebøtte. virker som om de er vant til det. håper jeg ser deg snart!

 16. 13:43, 09 Jan 2014 / 13:43

  Lykke til med skrivinga! :)

  Jeg kan for eksempel meddele at jeg er veldig lykkelig om dagen! Har vært sammen med kjæresten i ett år i februar, og gleder meg utrolig mye til å feire med han. Akkurat nå savner jeg han så forferdelig, for det dumme er at han er engelsk, og jeg er hjemme på ferie i Norge nå. Men! Han kommer heldigvis til Norge om to uker, blir i ei uke, og jeg blir med han tilbake over dammen, siden jeg skal tilbake på skolen :D Han gjør meg så utrolig lykkelig, lykkeligere enn jeg noen gang hadde trodd jeg kunne bli <3 Har ikke sett han på fire dager, men det føles som en hel liten evighet, men sånn han har jeg lært at det er når du er borte fra den personen du elsker over alt på jord, og vil tilbringe all din tid sammen med. Bare 16 dager igjen, det er ikke heeelt ille :)

  Kos deg videre skriving, jeg er sikker på at det blir bra!

 17. gina
  15:59, 09 Jan 2014 / 15:59

  håper det ordnet seg! (hvis du ikke allerede visste om den så er elephant gun av beitrut en veldig hyggelig sang å høre på hvis noe er litt kjipt)

  gleder meg til å begynne å lese den siste paulo coelho-boken jeg kjøpte i går, til jeg endelig og kunne få lest & me skal bli omskapte som jeg endelig kan åpne nå, til vinterferie i køben og hove i sommer. men aller mest til og kunne bytte vgs så jeg kan se mennesker jeg savner men ikke kan si det til, og slippe tåken som ikke er ute og kanskje bli litt gladere

 18. Sofie
  16:27, 09 Jan 2014 / 16:27

  På den utrolig kjipe og slitsomme jobben min hjalp jeg en engelskmann, og da han skulle gå smilte han og sa “you made my day!”, og det samme gjorde vel han for meg óg akkurat da. I tillegg til dét flykter jeg fra Oslo, har blitt hodestups forelsket i Afrika, og skal studere der om ca. 2 uker. Jeg gleder meg til livet.

 19. 03:09, 11 Jan 2014 / 03:09

  så fin du er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *