the gold and glitter i got for christmas.


her er nokre av mine julegåver! fekk så fine ting, sånt eg trong og hadde ønska meg. av svigerforeldrene mine fekk eg tulipanvasen frå alvar aalto/iittala, i ein pakke saman med mini-vase. har ønska meg det så lenge.


av jostein fekk eg ein masse filmar, blant anna. det gjer meg så glad at eg kun har fått gåver av han som er sånt me kan ha det fint med ihop. på julaftan me hadde i london saman fekk eg ein sak som ein puttar på pastamaskina så ein enklare kan laga ravioli. gler meg sånn til å sjå film og eta pasta i vinter.


av lillesøster fekk eg blant anna den første boka i min kamp-serien, og av jostein fekk eg georgs magiske medisin. me les jo matilda på senga no!


av foreldrene mine fekk eg porselen frå rörstrand i serien swedish grace, mange koppar og skåler. elskar dette serviset så og føler meg veldig vaksen som ynskjer meg det.


av jostein fekk eg óg desse to mini-le creuset-pannene som me skal laga eggs en concotte og fløytegratinerte poteter i. elskar dei! takk for alle fine fine ting!!! gler meg sånn til å pakka dei opp og bruka dei i london.

*translation:
these are some things i got for christmas. so happy and grateful. what made me the most happy was that jostein gave me only things that we can use together. it makes me happy (even though i already know this) that he wants to spend so much time with me. <3

Share:

6 Comments

 1. 15:18, 29 Dec 2013 / 15:18

  Älskar rörstrands Swedish Grace kollektion. Har en stor skål och många småskålar från den serien. Hur fina som helst :)

 2. 16:00, 29 Dec 2013 / 16:00

  Swedish Grace er så fint! Og jeg ønsker meg også den tulipanvasen, nydelig er den!

 3. Ingvild Jeffcott
  17:47, 29 Dec 2013 / 17:47

  Matilda.. Min datter er oppkalt etter henne:)

 4. Hege
  20:33, 30 Dec 2013 / 20:33

  Swedish Grace er nydelig. Gjer ikkje noko at dei har gode tilbud på serien på Rom21 for tida.

 5. Stine
  02:07, 31 Dec 2013 / 02:07

  Det serviset der er så fint! Har nylig begynt å tenke på å begynne å samle på noe sånt selv også, lurer derfor på hva du har til nå og hva du ønsker eller planlegger å ende opp med? Sånt tar jo gjerne litt tid, men man gjør seg jo tanker om det, og jeg er så usikker på hva som er nødvending eller kjekt å ha. Boka deres lå forresten under juletreet mitt, gleder meg stort til å lese den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *