on my skin and eyes.

new make up.

eg har ny sminke! det er jo alltid gøy, syns eg. huden min begynte å bli sensitiv for foundation+pudder-kombinasjonen fra laura mercier som eg har brukt i fleire år no, så eg tenkte det var på tide med ei endring. eg ville ha noko som var lettare, både på huden og å ta på. eg var lei av å først kladda på med foundation for så å pudra det ned, det tok heilt enkelt for lang tid.

så, frå no av brukar eg mineralpudder frå mac i fargen light plus (altså typ bittelitt meir pigment enn verdens kvitaste person). elskar det, det legg seg fint på huden og klør ikkje, berre reduserar den lille rosatonen eg har i huden. huden min i ansiktet er ganske stabil og bra, så eg treng ikkje ta særlig hensyn når eg kjøper produkt, men eg merkar at det er eit mykje bedre valg enn eit som kanskje dekkar betre.

new make up.
new make up.new make up.
også har eg kjøpt ny eyeliner óg, etter den frå the balm gjekk tom. dior art pen! så utrulig enkel å bruka, kven som helst kan legga eyeliner med den.

new make up.

*translation:
i grew tired of my laura mercier combination of foundation and mattening powder, so i opted for a change. from now on i’m using a mineral powder from mac, the shade is light plus. i also got myself a new eyeliner since the one from the balm was empty, the dior art pen, which i really like. it’s really really easy and anyone could apply it.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *