on my skin and eyes.

new make up.

eg har ny sminke! det er jo alltid gøy, syns eg. huden min begynte å bli sensitiv for foundation+pudder-kombinasjonen fra laura mercier som eg har brukt i fleire år no, så eg tenkte det var på tide med ei endring. eg ville ha noko som var lettare, både på huden og å ta på. eg var lei av å først kladda på med foundation for så å pudra det ned, det tok heilt enkelt for lang tid.

så, frå no av brukar eg mineralpudder frå mac i fargen light plus (altså typ bittelitt meir pigment enn verdens kvitaste person). elskar det, det legg seg fint på huden og klør ikkje, berre reduserar den lille rosatonen eg har i huden. huden min i ansiktet er ganske stabil og bra, så eg treng ikkje ta særlig hensyn når eg kjøper produkt, men eg merkar at det er eit mykje bedre valg enn eit som kanskje dekkar betre.

new make up.
new make up.new make up.
også har eg kjøpt ny eyeliner óg, etter den frå the balm gjekk tom. dior art pen! så utrulig enkel å bruka, kven som helst kan legga eyeliner med den.

new make up.

*translation:
i grew tired of my laura mercier combination of foundation and mattening powder, so i opted for a change. from now on i’m using a mineral powder from mac, the shade is light plus. i also got myself a new eyeliner since the one from the balm was empty, the dior art pen, which i really like. it’s really really easy and anyone could apply it.

Follow:
Share:

7 Comments

 1. 09:19, 17 Dec 2013 / 09:19

  Kunne tenke meg å prøve mineralpudder! Må bare bruke opp pudderet jeg har først – det blir sikkert en gang i 2015, hehe. Synes du er superflink til å sminke deg, forresten!

 2. 10:37, 17 Dec 2013 / 10:37

  Your makeup is beautiful and I especially love the eyeliner!

 3. Hanna
  11:04, 17 Dec 2013 / 11:04

  Ny sminke er alltid så stas! Jeg er på utkikk etter et nytt pudder, jeg tror det må bli årets julegave fra meg til meg når jeg er ferdig med siste eksamen. Det er så gøy å føle seg litt ekstra fin og fjong.

 4. 13:08, 17 Dec 2013 / 13:08

  takk for tipset, Mariell! naturlig nydelig som vanlig

 5. vanja
  13:44, 17 Dec 2013 / 13:44

  kanskje Dior-eyelineren er noe for meg, jeg klusser alltid sånn med eyeliner! nå har jeg dog akkurat kjøpt en i gull og glitter og da er det verdt strevet uansett, jeg føler meg som en prinsesse hver gang jeg tar den på! så vidt jeg ser mestrer du sminkekunsten som en champion! fint :)

 6. Stine
  18:40, 18 Dec 2013 / 18:40

  Beklager for at jeg er utseendebevisst nå, men dett var fantastiske bilder av deg.

 7. guro
  01:13, 20 Dec 2013 / 01:13

  virkelig vakre bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *