wrap it up.

wrap wrap.

i desse julegåvetider tenkte eg berre å slå eit slag for kreativ innpakning, og å bruka papir ein allereie har heime; magasin, avispapir, julepapir frå i fjor! i år har eg pakka inn mine gåver i sider frå d2 og BT, og brukt snøre frå i fjor eller året før (svigermor har eit stort lager i kjellaren). sjå så fint det blir!

*translation:
just to say: i’m wrapping my presents in recycled paper this year. magazine pages and newspaper. i used string from last year too, or maybe the year before (my mother-in-law has a lot of it in the basement). look at these good looking gifts!

Follow:
Share:

5 Comments

 1. Aurora
  17:36, 16 Dec 2013 / 17:36

  Fantastisk med gjenbruk, også gavepapir og sånt. Blir jo like finte (og kanskje til og med finere!)!

 2. katrine
  18:57, 16 Dec 2013 / 18:57

  blir det ikke litt det samme, å ta vare på julepynten og julegavepapir? man har det bare sammen i en egen kasse eller noe, så slipper man jo egentlig å kjøpe noe særlig nytt (skal godt gjøres å bruke opp syns jeg) :-))

 3. Kristine
  09:02, 17 Dec 2013 / 09:02

  Veldig fint! Gjenbruk er supert :) selv blir det gråpapir med potettrykk på fra min side i år, og noe resirkulert papir jeg har kjøpt. Så skal jeg passe på å ta vare på mye papir og bånd i år :)

 4. 09:43, 17 Dec 2013 / 09:43

  Det blir kjempefint! Slik innpakning føles mer personlig, og det er bra for lommebok og miljø – full klaff.
  (Nå er jeg forresten tilbake fra en toukers ferie i Thailand, og jeg har mistet julestemningen helt og holdent, så slike innlegg passer meg ekstra bra akkurat nå! Den flotte premiepakken lå dessuten og ventet på meg da jeg kom hjem, og det var helt optimalt. Tenk at jeg hadde sånn flaks – takk igjen.)
  God tirsdag!

 5. 12:03, 17 Dec 2013 / 12:03

  Jeg kommer ikke OVER hvor koselig det er med juleforberedelser! ÅH! Alle må bare hoppe over en jul hjemme i Norge, da blir neste års jul TRIPPELT så fin. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *