wrap it up.

wrap wrap.

i desse julegåvetider tenkte eg berre å slå eit slag for kreativ innpakning, og å bruka papir ein allereie har heime; magasin, avispapir, julepapir frå i fjor! i år har eg pakka inn mine gåver i sider frå d2 og BT, og brukt snøre frå i fjor eller året før (svigermor har eit stort lager i kjellaren). sjå så fint det blir!

*translation:
just to say: i’m wrapping my presents in recycled paper this year. magazine pages and newspaper. i used string from last year too, or maybe the year before (my mother-in-law has a lot of it in the basement). look at these good looking gifts!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • blir det ikke litt det samme, å ta vare på julepynten og julegavepapir? man har det bare sammen i en egen kasse eller noe, så slipper man jo egentlig å kjøpe noe særlig nytt (skal godt gjøres å bruke opp syns jeg) :-))

  • Veldig fint! Gjenbruk er supert :) selv blir det gråpapir med potettrykk på fra min side i år, og noe resirkulert papir jeg har kjøpt. Så skal jeg passe på å ta vare på mye papir og bånd i år :)

  • Det blir kjempefint! Slik innpakning føles mer personlig, og det er bra for lommebok og miljø – full klaff.
    (Nå er jeg forresten tilbake fra en toukers ferie i Thailand, og jeg har mistet julestemningen helt og holdent, så slike innlegg passer meg ekstra bra akkurat nå! Den flotte premiepakken lå dessuten og ventet på meg da jeg kom hjem, og det var helt optimalt. Tenk at jeg hadde sånn flaks – takk igjen.)
    God tirsdag!