friday & saturday.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.

starten på helga mi i stikkord: kaféheng, tulipankjøp, julelondon, voksenlussekattbaking, halloumisalat, lesing i senga, broadway market, mariell + maja, butikkattar, store marengs, flat whites og fish & chips. kva med di?

 

*translation:
my weekend was tulips, celebrating lucia, baking, reading, broadway market, mariell+maja, big meringues, flat whites and fish&chips.

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 14:40, 16 Dec 2013 / 14:40

  Åh, marengs!
  Det er noe med den porselen-aktige sprøheten og så det søte seige i midten!

  Helga her har vært ganske rolig, forkjørla unge, strikking, første pinnekjøttmiddag og baking av tyske skiver :D

 2. sovekatt
  20:23, 16 Dec 2013 / 20:23

  fine bilder! som vanlig! artig å se boka i london-kontekst når jeg sitter nord i norge i en dunge med snø. skal si du frister med byliv! jeg vet egentlig ikke helt hva jeg har gjort. bakt goro for første gang. drukket gløgg med familien. pynta litt her og der, laga snølykt med sønnen min. spist kålrotlasagne med smørstekt rødbeter. lest litt i stein saks papir. :)

 3. 23:22, 16 Dec 2013 / 23:22

  I love your photography so so soooo much!! You are really talented! They are such beautiful snapshots of your days, with such lovely attention to detail and interesting/beautiful moments. I especially like the photo of people talking in the cafe – so much movement, and so many stories there. I am trying to improve my photography and really wish I could improve my blog to something a bit more like yours (but obviously a little different as I am a Scottish girl who has been living in the Netherlands – so a slightly different lifestyle :) ) . What sort of camera/photo editing do you use? I really enjoy reading your blog and seeing your pictures – keep up the good work! :) (oh and this is good for improving my language skills too ;) – sometimes I try to read your blog NOT in English haha ;) )

 4. 12:49, 17 Dec 2013 / 12:49

  Kjempe fine bilder. Helgen min var lillesøster – kino – tur rundt byen – shopping – pusling – fest – bake banan kjeks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *