i avisa.

saturday crossword | walton

hei på laurdagsmorgonen! min har vore treig og glad så langt, no skal me ut og drikka kaffi. i mellomtiden tenkte eg å sei ifrå om at eg har mi tredje spalte på trykk i schibsted-avisene i dag; bergens tidende, fædrelandsvennen, stavanger aftenblad og adresseavisa. eg finst altså i laurdagsmagasina til desse avisene. spalten denne veka handlar om eit møte eg hadde for eit år sidan som føltes typisk london-magisk. håpar de les og at de likar! god laurdag!

 

*translation:
just to say, to my norwegian readers, that i have a column in the papers today. click image for source.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Blir så glad når jeg får spalten din hjem i postkassa! Har fulgt bloggen din lenge lenge, og jeg synes du er så utrolig flink. Jeg bruker aldri å legge igjen kommentarer på blogger jeg leser, men du fortjener virkelig noen setninger. Håper du får skrevet enda flere bøker, dratt på enda flere reiser, tatt enda flere bilder – og at du fortsetter å dele det. Du er en inspirasjon.

  • Blir så glad når jeg leser spalten din i BT! Sinnsykt koselig å se det på trykk. Du har inspirert meg til å begynne å skrive. Per nå skriver jeg på en novelle jeg håper å gi til venninnen min til jul, hvis den blir ferdig. Jeg prøver prøver prøver å tro på at den blir bra, men det er så vanskelig. Men uansett, fin spalte i går :)