pure joy.

18030033

ekte glede er å koma heim til leiligheten min, etter å ha blitt holdt att i noreg i eitt døgn på grunn av skodde, sparka av meg skoa og umiddelbart tappa i badekaret. å ligga der og kjenna badebomba blanda seg med resten av vatnet, legga øyrene under medan vatnet fossar frå kranen og vita at jostein lagar middag i rommet ved sidan av.

 

*translation:
pure joy is coming home to my apartment, after being kept in norway for a day more because of fog, kick my shoes off and immidiately draw a bath. floating there, feeling the bath bomb turning into water, put my ears under while the water is raging from the spout, knowing that in the next room dinner is being made.

Share:

3 Comments

  1. Margit
    12:32, 14 Dec 2013 / 12:32

    Super spalte i BT i dag. Det er kjekt å lesa om små augneblikk frå kvardagen. :)

  2. 18:00, 14 Dec 2013 / 18:00

    Høyrtes perfekt ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *