god laurdag.

eg håpar du har ei vidunderleg helg! mi er så langt fylt med pastaplanar, sofasitting og tv-titting. og kanskje litt vin? suss!

*translation:
i hope your weekend is amazing!

Share:

3 Comments

 1. Heidi
  16:33, 23 Nov 2013 / 16:33

  Har faktisk AKKURAT de samme planene :) Nyyyt helgen, Mariell <3 God klem til deg <3

 2. idagrøthe
  23:06, 23 Nov 2013 / 23:06

  Eg skulle egentlig vore i New York denne helga, men lommeboka og mobilen moin vart stole på tirsdag så difor vart eg att i Miami medan vennene mine tok ein weekend til The Big Apple.. Men det er heldigvis fint vær så planane mine går stort sett ut på å ligge på stranda. God helg!

 3. Maiken
  10:05, 24 Nov 2013 / 10:05

  Store delar av dagen i går blei brukt på lesesalen over eksamenspensum. I morgon smell det, så i går var det nachos med bønner, guacamole og salsa som gjekk ned på høgkant før me sovna momentant i det klokka ringde 11. God helg til begge to!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *