old churches, big smiles and ravioli.

rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.

søndag i roma var me mest bakfulle og glade etter feiringen. me gjekk på eit dårlig marknad også i ei kyrkje tidlig på dagen. så gjekk me berre rundt utan mål eller meining, åt ein is, er eg sikker på. me våga oss inn i ei kyrkje midt i søndagstenesten og satt på ein benk heilt bakerst i ei magisk vakker kyrkje og var heilt, heilt stille og skjønte ingenting av det som var sagt men det var som ei lomme av ro som ein kunne legga seg inn i og tenka. etterpå gjekk me ut og var heilt stille med kvarandre før me måtte snakka om kor spesielt det var. elskar når sånt skjer. så gjekk me på middag, åt ravioli 5 minutt frå leiligheten og pakka litt før me sovna for å få mest mogleg ut av dagen etterpå, som var den siste dagen.

 

*translation:
our sunday in rome. we were hungover and happy from celebrating. we went to a bad market and to a church early in the day. then we just walked around, probably had gelato. we went into a church during a sermon, stayed completely quiet at the back and got a pocket of space just for thinking. then we went to dinner, ravioli 5 minutes from our apartment and did some packing before we fell asleep, to get as much as we could out of monday, which was our last day.

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 14:24, 17 Nov 2013 / 14:24

  Nydelige bilder, som alltid.

 2. 15:23, 17 Nov 2013 / 15:23

  Himmel vilka vackra bilder, så talande <3

  Tack för titten

  //Sessan

 3. 17:51, 17 Nov 2013 / 17:51

  vad ni två är fina! och vilka underbara bilder.

 4. 18:23, 17 Nov 2013 / 18:23

  Åh, jeg blir så oppglødd av å gå rundt og titte på fremmede steder, enten det er snakk om utsmykkede kirkerom eller gamle bakgårder eller smale gater md brostein. Det er virkelig noe av det beste jeg vet, å gå rundt og bare la seg inspirere av omgivelsene! Roma-turen deres virker å ha vært kjempefin, og jeg er glad for at vi fikk “være med”.
  (Jeg har forresten så veldig mye å tenke på for tida, men jeg leser og koser meg med alle innleggene dine, selv om det går litt tid mellom hver kommentar.)
  God søndagskveld!

 5. Maiken
  15:53, 18 Nov 2013 / 15:53

  For eit fint bilete av dykk. Så kjekt å sjå meir bilete av fotografen sjølv. Det er lenge sidan du har vist deg sjølv så mykje på bloggen. Ei kjempefin utvikling. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *