rome, day four i think.

rome through my phone.rome through my phone.
fredag i roma jobba eg veldig seint med tekst medan jostein gjekk i forum romanum. eg syns det er viktig med åleinetid på ferie! på veg for å møta jostein nekta kameraet mitt å skru seg på, og panikken breia seg. noko er altså feil med kameraet mitt, så det vart ingen fleire kamerabilder frå roma. men med telefonen, derimot, som heldigvis har eit ganske bra kamera, og polaroid-kameraet mitt. sånn såg fredag ut gjennom telefonen min! me vandra, åt is, tok ein kaffe, og kjøpte pizza med heim som me åt framfor boondock saints<3. ingen overraskingar der, altså. me tok det heilt med ro og etter midnatt kyssa me kvarandre til gratulasjon, for da var det jo vår åremålsdag(fint nynorsk-ord). morgonen etter starta me feiringa av ni fine år.

alle bilda er redigerte med vsco cam, min favorittapp for bilder med iphone.

rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.rome through my phone.

 

 

*translation:
on friday in rome, my camera went kaput. i don’t know what the problem is, but it meant no more pictures from rome. so, here are some friday snaps through my phone. i worked until late while jostein was in foro romano. got to love alone time. after that, we had gelato, coffee and brought home some pizza which we ate in front of boondock saints<3. no surprises there. we had a quiet evening, and at midnight we kissed eachother to congratulate on nine amazing years. the morning after, we started celebrating.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *