rome, day three.

rome, day three.rome, day three.rome, day three.rome, day three.rome, day three.rome, day three.rome, day three.rome, day three.rome, day three.rome, day three.rome, day three.

på vår tredje dag i roma jobba me til ettermiddagen med tekst før me gjekk til trevi-fontena og åt ein veldig stor gelato. me sat på kafé og drakk kaffe. me gjekk til spansketrappene og tenkte på audrey hepburn, til villa borghese og skreiv på ein benk og eg var så forelska at eg heilt gløymte at eg eig eit kamera. me åt middag på ein jødisk restaurant, fantastisk godt. det er litt lite bilder for meg å dela med meg på bloggen, sidan eg jo skriv ein reiseguide for eit norsk magasin. eg veit ikkje når det kjem i trykk, men eg lovar å sei ifrå! etterpå det gjekk me på bar og delte ei flaske vin medan me skreiv. så gjekk me heim og åt m&m’s i senga til ein film.

*translation:
rome, day three. we worked, ate gelato at the trevi fountain, ate dinner at a jewish restaurant and shared a bottle of wine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *