radio silence.

Untitled

oi, her har det vore stille i mange dagar no. det er heldigvis fordi eg har hatt det så veldig fint i amsterdam, drukke all vinen, klappa katt, ete veldig mykje bøffelmozzarella og ananaskremost, kjøpt ein kjole og hatt på masse eyeliner. for ein fantastisk by! gler meg til å få ro til å redigera bilder og visa fram alt. no er eg i oslo blant fine venner og i dag reiser eg på ein buss som tek meg heilt heim til fjell og familie.

click photo for source.

2ee22e2e2e2e2e2

*translation:
it’s been very quiet here for a few days now. luckily, that’s because i’ve had such a great time in amsterdam. i’ve had all the wine, pet a cat, eaten a lot of buffalo mozzarella and pineapple cream cheese, bought a dress and worn a lot of eyeliner. what an amazing city! i can’t wait to sit down in peace to edit photos and show you everything. now, i’m in oslo with friends and today i’m going on a bus that will take me home to the mountains and my family.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *