radio silence.

Untitled

oi, her har det vore stille i mange dagar no. det er heldigvis fordi eg har hatt det så veldig fint i amsterdam, drukke all vinen, klappa katt, ete veldig mykje bøffelmozzarella og ananaskremost, kjøpt ein kjole og hatt på masse eyeliner. for ein fantastisk by! gler meg til å få ro til å redigera bilder og visa fram alt. no er eg i oslo blant fine venner og i dag reiser eg på ein buss som tek meg heilt heim til fjell og familie.

click photo for source.

2ee22e2e2e2e2e2

*translation:
it’s been very quiet here for a few days now. luckily, that’s because i’ve had such a great time in amsterdam. i’ve had all the wine, pet a cat, eaten a lot of buffalo mozzarella and pineapple cream cheese, bought a dress and worn a lot of eyeliner. what an amazing city! i can’t wait to sit down in peace to edit photos and show you everything. now, i’m in oslo with friends and today i’m going on a bus that will take me home to the mountains and my family.

Follow:
Share:

7 Comments

 1. 16:36, 30 Oct 2013 / 16:36

  Så deilig å ha tid til å nyte den flotte høsten!

  Jeg kan huske at du skrev at du har kjøpt iPhone 5S i gull, og jeg planlegger å bruke en liten formue og gjøre det samme. Hvordan har du løst det med cover? Telefonen er jo så fin i seg selv!

  • mariell.
   Author
   17:25, 30 Oct 2013 / 17:25

   hej! eg planlegg å berre få tak i eit superfint deksel som kan konkurrera med gullfargen. altså har eg ikkje funne det enda! men eg håpar. enn så lenge er den naken.

 2. 18:31, 30 Oct 2013 / 18:31

  Så bra, dette høres ut som et skikkelig avbrekk og en veldig fin tur! Kos deg kjemme!

 3. mette almen
  09:53, 31 Oct 2013 / 09:53

  fine Amsterdam .mette

 4. 11:48, 01 Nov 2013 / 11:48

  Beautiful photos! I excited to see all your other photos from Amsterdam =)

  • mariell.
   Author
   16:45, 02 Nov 2013 / 16:45

   yay! i’m having a great time editing them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *