shut it down!

i dag har eg og jostein hatt vaskefest, ein tradisjon eg starta for mange år sidan då leiligheten til linn skulle vaskast. det går sånn: ein inviterer på facebook, med liste over premiar ein skal få etterpå og kva som skal gjerast. i mitt tilfelle inviterte eg jostein og premiane er bøffelmozzarella, fransk cider og klining. me har skrubba og skurt, lufta dyner og sortert papir, tømt bos og fiksa og brukt limpistol. no er me slitne og svoltne og hoppar på toget til aust-london for å eta lunsj og kanskje litt kake. håpar de har det bra der de er! obs: video over er vaskefest-soundtrack.

*translation:
today, we had a cleaning party! i invited jostein on facebook, listed the prizes: buffalo mozzarella, french cider and kissing sessions. we’ve scrubbed and washed and aired our duvets and put things in boxes and now we are tired and hungry. going to east london for some food and weekend feeling. i hope you’re happy wherever you are! ps: video above is a great cleaning soundtrack.

Follow:
Share:

3 Comments

  1. Josefine
    21:04, 19 Oct 2013 / 21:04

    åååå, så søt ide! jeg kom hjem til nyvasket hus etter jobb i dag <3 :) Lørdagslykke!

  2. 14:38, 21 Oct 2013 / 14:38

    vaskefest er den beste måten å vaske leiligheten sin på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *