weekend.

weekend.weekend.weekend.weekend.

helga vår vart litt amputert sidan jostein vart sjuk fredag. medan han låg i senga og drakk cola og prøvde å bli frisk, bakte eg tusen ting samtidig: pizzabotnar, baguettar, naanbrød og minipizzabotnar(typ porsjonspizza). laurdag våga me oss ut av huset, me kjøpte med oss alle laurdagsavisene til research og reiste til mariell med pizzabotnane våre(etter eg hadde kjøpt ny iphone!!! gull<3). der låg me på sofaen og åt islandsk lakrissjokolade(min favoritt) medan dei andre laga mat. så åt me middag rundt bordet med tente lys, masse fine folk og rare samtalar. så reiste me heim tidlig tidlig, såg downton abbey og sovna før midnatt.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.

søndag vart veldig mykje meir enn den skulle vera. me tok oss ut i regnet for å kjøpa ein kaffi, så skulle me gå til deptford for å kjøpa ein ny mopp, for me skulle vaska leiligheten. me kom ut, bestemte at me ikkje ville gå heim også satte me oss på eit tog utan å vita kvar me skulle. me reiste til highbury and islington, gjekk i ein park og gøymte oss for regnet. i angel gjekk me innom paul a young og kjøpte med oss sjokolade som me så åt i senga framfor film.

*translation:
my weekend looked like this.

Follow:
Share:

8 Comments

 1. 17:19, 14 Oct 2013 / 17:19

  Du er så flink til å beskrive steminger med hverdagsbildene dine! Flott som alltid :) Håper Jostein er bedre!

 2. 17:25, 14 Oct 2013 / 17:25

  Jeg må bare si at jeg elsker bloggen din, har lest den en stund nå og jeg beundrer deg kjempe mye og bildene dine er fantastiske:) klem

 3. Marte GS
  19:05, 14 Oct 2013 / 19:05

  Du tar så ufattelig fine bilder!! Ser og ut som at London er et fryktelig fint sted å bo.

 4. Ingvil Fiona
  19:42, 14 Oct 2013 / 19:42

  Lakrissjokolade i lilla eske – kjæresten hadde med det sist han kom tilbake fra Island <3 Også har jeg en søster som bor i Islington, som jeg besøkte i sommer.. Så gøy å kunne kjenne seg igjen i det man leser her inne, and that is why I keep coming back :) Eeelsker hårbøylen din, du er så hilma fin!

 5. 21:01, 14 Oct 2013 / 21:01

  så vackra bilder!

 6. 21:38, 14 Oct 2013 / 21:38

  Mmm isländsk lakrits låter riktigt intressant! Måste prova det!

 7. 08:54, 15 Oct 2013 / 08:54

  Åh, var det tilfeldigvis Draumur? Det er uten tvil den beste islandske lakrissjokoladen (og ja, det fins mange!).

 8. 09:13, 15 Oct 2013 / 09:13

  Sånne helger som fører til ting man ikke forventet – elsker dem!
  Håper Jostein er i bedre form og at starten på uka ble bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *