slottsparksøndag.

slottsparken.slottsparken.slottsparken.slottsparken.slottsparken.slottsparken.slottsparken.slottsparken.slottsparken.slottsparken.slottsparken.slottsparken.

i går, søndag, var det folkefest i oslo! så mange menneske i gatene for å feira at det norske teatret fylte 100 år. me gjekk litt rundt, snakka med superfine blogglesarar som kom fram og ville sei hei, åt ei svele også lengta me mot parklyset. me tok med oss jørgen og janne(eller kanskje var det omvendt), gjekk litt, stoppa og tok bilder også tok me trikken tilbake til vårt vesle hi på ullern og åt søndagslam og eplepai, etterfulgt av finding nemo med ein femåring som kunne fortella oss om alle plottvistar før dei kom, samt om personar var snille eller slemme. ein så himla fin siste oslodag, rolig og fin etter ei så travel veke. i kveld reiser me tilbake til london, og det skal bli så dengande fint å sovna i si eiga seng i natt.

 

.

 

*translation:
yesterday, sunday, we went for a walk in the park with jorgen and janne. the light is my favorite right now. so beautiful and soft. then we went home to eat lamb and apple pie and watch finding nemo with my five year old nephew who could tell us all about the plot twists before they had even occured.

Follow:
Share:

4 Comments

  1. 14:16, 07 Oct 2013 / 14:16

    I’ve discovered your blog a few days ago, it’s lovely, loooove so much your photos!

  2. 20:07, 07 Oct 2013 / 20:07

    Beautiful! I like your photography:)

  3. 12:33, 08 Oct 2013 / 12:33

    Fantastiske høstbilder. Gleder meg til London blir rødt og oransje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *