sånt som føles bra:

swansmom's tulips

– få ping frå instagram av folk som legg ut bilder av boka(i dag er første dagen folk får den i posten). det er jo heilt fantastisk at eg har skrive denne boka med personen eg likar mest i heile verda og at det finst folk der ute som kjøper den! er nesten jetlagga av at dette skjer! må hugsa å feira på ordentlig og ikkje berre hasta vidare til neste prosjekt. <3

– å ha så fine venner at ein kan sei at alt er litt snudd på hovudet og at ein ikkje har det så bra og dei legg hånda på hånda mi og smiler og seier at det kjem til å gå fint og da trur eg óg det. og etterpå kan me eta kjøttbollar i spaghetti som ein vanlig norsk familie og zappa mellom tv-kanalar og drikka te.

– ta trikken kjempelenge og høyra på alex&sigge.

– å gå på kafé i oslo og endelig føla meg fri og glad i denne byen som føltes som eit fengsel den siste tiden eg budde her. oslo er jo så ufattelig fin om hausten!

– at det er det fantastiske haustlyset ute som ein har lyst til å ta bilder av seg sjølv i.

– kald champagne i kjøleskapet og planar om å drikka den i kveld.

– få klemmar og gratulasjonar av alle på forlaget.

– sitta på kontor med janne og jostein denne veka og vera den med kjempedårlig kontorskikk.

kva med deg?

*translation:
things that feel good: riding the tram listening to podcasts, that amazing october light, hugs and thumbs-ups at the publisher’s, working in an office this week and being the one with a bad office moral.

Follow:
Share:

14 Comments

 1. 16:14, 01 Oct 2013 / 16:14

  Jaaa, høstlyset er nydelig! Jeg falt for fristelsen og tok noen selfies i helga, haha. Ikke akkurat hverdagskost for min del, men nå er det så utrolig fint ute!
  Radio på Oslotrikken, alstå <3
  Jeg har også champagne liggende, forresten – trenger bare en god anledning til å sende korken i taket! De dukker gjerne opp når man minst venter det, høhø. Må ha noen bobler i bakhånd til enhver tid!
  Kos dere disse dagene!

 2. 16:26, 01 Oct 2013 / 16:26

  Høsten er fantastisk i Oslo. Følte også at jeg bodde i et fengsel den siste tiden jeg var der, men når jeg er på besøk der nå føles det så bra. Og synet av høstløv i solen er jo rene skjære magien i seg selv. :)

 3. 16:50, 01 Oct 2013 / 16:50

  Jeg gleder meg masse til å kjøpe boka deres! :)

 4. Mamma
  17:31, 01 Oct 2013 / 17:31

  Ser fran til bokslepp på fredag. Sommarfuglar i magen på dine vegne :-)

 5. Ane
  17:33, 01 Oct 2013 / 17:33

  Herlig! Jeg fikk også ei veldig fin bok i posten i dag, gleder meg til å lese den. Først: Litt mer masteroppgaveskriving. Andre ting som føles bra: Smelta mozarella, fine planer med fine venninner, å se magen min bulke hit og dit når jenta der inne sparker, å runde 10000 ord på masteroppgaven (langt igjen, men godt å være ordentlig godt i gang) og å få bittebittesmå bodyer i nyfødtstørrelse i posten. Ha en god tirsdag med feiring og stas! :)

 6. 19:38, 01 Oct 2013 / 19:38

  – når jeg vet de jeg er glad i har det bra
  – at jeg har begynt å skrive igjen
  – jeg føler meg bra :D

 7. 21:33, 01 Oct 2013 / 21:33

  – I dag er det fredag for meg.
  – Jeg kommer til å treffe mange fine mennesker i de neste dagene.
  – Det er på tidet å ha te i koppen og løv under føttene.

 8. 22:43, 01 Oct 2013 / 22:43

  Ja det är verkligen viktigt att stanna upp ibland, känna och tänka efter vad man faktiskt har skapat. Ni har gjort en bok den är hur stort som helst!

 9. 23:07, 01 Oct 2013 / 23:07

  – At han gir meg akkurat passe motstand, til at jeg blir nysgjerrig og interessert
  – Høstsolen som traff ansiktet mitt på vei til jobb idag
  – Søtpotetfries med currykrydder til middag<3<3
  – Latteren som følger, etter at man har gjort "hvem-skal-gå-i-hvilken-retning-dansen" med en motgående på fortauet
  – Lukten av mandelolje på huden

 10. 09:10, 02 Oct 2013 / 09:10

  – Nystekte solskinnsboller og å spise dem med de jeg bor med
  – Venner som sier det ordner seg, bare gi det litt tid, og i mellomtiden kan du se på denne morsomme videoen
  – Valpen til naboen til farmor jeg møtte i går som var så bløt og glad
  – Instax-bildene mine fra turen i sommer som minner meg på at jeg kan få til det meste hvis jeg bestemmer meg for det

 11. 10:25, 02 Oct 2013 / 10:25

  hurra! gratulerer!

 12. Renate
  21:11, 02 Oct 2013 / 21:11

  Jeg har kommet til side 40 og er imponert, dere er så flinke!! Glad jeg kjøpte den:-) Håper den selger masse!:-) lots of love!

 13. 22:06, 02 Oct 2013 / 22:06

  Beautiful pictures! I love your blog:) I greet:)

 14. 17:39, 12 Oct 2013 / 17:39

  jeg har det bra men er ikke så kreativ hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *