this week has been great because:

lunch/dinner in oxford! oxford. ⭐️my new baby. so in love! getting ready for a pretty awesome giveaway! ❤️ #omskapte

– oxford-tur med jostein.
– nytt bling til håret.
– masse baking med mi fantastiske nye kjøkkenmaskin.
– å føla meg ajour, jobbmessig. det er sjeldan og ufattelig godt.
– å få bilde frå janne(som jobbar på forlaget) der ho held boka vår i hånda.
– å gjera ferdig headeren til susanne.
– så mykje fantastisk diskusjon i kommentarfeltet på feminisme-innlegget mitt. det varmar meir enn cognac.
– å bli intervjua av smarte personar som stiller interessante spørsmål.
– å endelig få annonsera at me gir vekk så masse bra greier!
– lunsj med mariell og jostein på onsdag, og å berre gå langt langt og snakka om kunst og kjærleik og alt sånt.
– litt for mykje øl med kusina mi, som er i london ein svipptur.
– at me skal reisa til oslo i kveld og vera der heilt til uti oktober.
– å ha kontroll på pakkingen kvelden før me skal reisa, for ein gongs skuld.
– bryllupsjobb i morgon som eg gler meg sånn til.
– planar om å kjøpa champagne på heathrow. å!

kva har vore bra med di veke?

*translation:
– going to oxford with jostein.
– new bling for my hair.
– lots of baking with my new machine.
– feeling up to speed with work, which is rare and therefore highly appreciated.
– getting a photo from janne holding our book in her hand!
– being interviewed by smart people who ask smart questions.
– lunch with mariell and jostein on wednesday, and walking forever talking about art and love.
– drinking a lot of beer with my cousin who is here for the weekend.
– that we are going to oslo tonight and staying there until october.
– being ready to leave, which is very rare.
– a wedding job tomorrow, really looking forward to that.
– plans to buy champagne at heathrow. oh!

what has been great about your week?

Follow:
Share:

24 Comments

 1. Josefine
  13:16, 27 Sep 2013 / 13:16

  Denne uka har vært fin fordi jeg endelig begynner å se slutten på den oppgave jeg begynte på forrige uke og at i morra skal jeg ut å kjøpe ny, god te for å feire.

 2. 14:15, 27 Sep 2013 / 14:15

  Jeg elsker at du er så flink til å fokusere på det som er bra med uka, dagen din og hva du er takknemlig for! Jeg bruker ikke alltid å skrive det på nett, men jeg skriver det hver dag i dagboken min. Og det er så deilig, for da har man alt man er glad for og takknemlig samlet på en og samme plass. Og hvor fint er ikke det? En bok dedikert til positive ting? :)
  God helg, fine Mariell <3

  • mariell.
   Author
   10:40, 29 Sep 2013 / 10:40

   ja, det er veldig lurt å skriva ting ned, da er dei jo umoglege å gløyma og ein kan konfrontera seg sjølv med alt det fine når ein kanskje syns litt synd i seg sjølv ein dag. : )

 3. 15:09, 27 Sep 2013 / 15:09

  min uke har vært bra fordi jeg er glad. Når man har vært igjennom depresjon så er hver eneste gang man er glad en god dag – og det har det vært mange av!
  Jeg leste ut to bøker denne uken. Det er godt!

  Så gøy dere kommer til Oslo. Da skal jeg hilse på dere hvis jeg ser dere. med mindre dere synes det er ubehagelig?

  • mariell.
   Author
   10:44, 29 Sep 2013 / 10:44

   me syns det berre er fint!!! dessutan skal me jo ha sleppfest på fredag, så da kjem det jo ein masse fine folk me ikkje kjenner. :)

 4. 15:33, 27 Sep 2013 / 15:33

  Denne uka har vi hatt “ut av komfortsonen”-uke på Westerdals. Så jeg har sunget på t-banen og snakket med fremmede på trikken. Merkelig befriende.

  • mariell.
   Author
   10:39, 29 Sep 2013 / 10:39

   åh, det høyrest fantastisk ut!!!

 5. 15:46, 27 Sep 2013 / 15:46

  den här veckan hade känts ganska så värdelös ( så mycket jobb och trötthet och stress och huvudvärk) om det inte vore för att jag och min pojkvän köpt vår första lägenhet tillsammans. väger tyngre än alla dåliga dagar i mitt liv någonsin tror jag nog <3

  • mariell.
   Author
   10:39, 29 Sep 2013 / 10:39

   åh, absolutt! grattis!!! <3

 6. 17:19, 27 Sep 2013 / 17:19

  Åh, slike kjøkkenmaskiner er like pene som de er praktiske!
  Jeg har også hatt en skikkelig fin uke, for jeg har hatt opplæring i en ny redaksjon, og i tillegg har jeg fått en festlig og utfordrende tekstejobb. Videre har det vært mye fint vær her i Oslo, og nå er lufta blitt sånn klar og frisk som den bare blir om høsten, så med septembersol og høy himmel er det aldeles nydelig ute. Nå kom kjæresten min nettopp hjem fra jobb med to kakebiter fra Pascal – en superhyggelig fredagsoverraskelse, så dette lover godt for fortsettelsen av uka også.
  God helg og god tur!

 7. 18:27, 27 Sep 2013 / 18:27

  Høres ut som ei topp uke!

  Og her er noe av det som har vært bra med min uke: mange fine høsturer med verdens snilleste hund, vellykket fotoshoot i høstskogen med min lille frøken ( http://www.sitrende.net/i/fotografi/en-liten-alvefroken-i-hostskogen/ ) , varm earl grey, blå blomst, lunsjquiche, bysleng og shopping til lillefrøkna (deilige ullstørmper og verdens vakreste isblå julekjole), rosehagen som fortsatt blomstrer (om noe forsiktig), å tenne stearinlys om kvelden, lukten av nybakt brød og å lese på “Gå. Eller kunsten å leve et vilt og poetisk liv” (som er fantastisk).

  Jeg håper din neste uke blir minst like fin som denne har vært!

  • mariell.
   Author
   10:44, 29 Sep 2013 / 10:44

   det håpar eg og!

 8. siljus
  18:51, 27 Sep 2013 / 18:51

  Hei mariell, jeg bruker aldri å kommentere her (selv om jeg er innom bloggen din hver dag),men kjenner at idag er det på tide. det som har vært fint med min uke har vært å lære masse nytt på jobb på kurs. de gikk tilsammen over 4 dager så det var rimelig godt at de var ferdige også.. jeg har også blitt laga fin steik til av kjæresten og virkelig begynt å glede meg til å flytte inn sammen, kjent meg fin i nye fine (og varme!) klær, vært glad over det fine været i oslo, begynt å tenke på julegaver og skal se siri husetvedt på litteraturhuset på søndag!!

  • mariell.
   Author
   10:43, 29 Sep 2013 / 10:43

   tusen takk for kommentaren, det set eg pris på! <3

 9. M
  21:38, 27 Sep 2013 / 21:38

  Mariell, du er så flott!

 10. 09:47, 28 Sep 2013 / 09:47

  Å kjenne at jeg kan være lykkelig selv om forholdet mitt med kjæresten ikke alltid er bare perfekt. Finne den roen. Også steker han pannekaker til frokost og vi spiser dem og sitter der sammen og vet at ingen av oss er perfekte. Men av og til er man heldig og har perfekt timing likevel. Pannekake-timing kan av og til være nøkkelen til å finne det rette å si. Så sykle til jobb. I høsten. Med skjerf. Og vanter. Ro.

  • mariell.
   Author
   10:42, 29 Sep 2013 / 10:42

   å, men det er ingen forhold som er perfekte! det er jo det som gjer det så bra når ein held ihop likevel, fullt klar over kvar sprekkane er og korleis ein kan tetta dei best mogleg. :)

 11. elin
  19:40, 28 Sep 2013 / 19:40

  Åh, dere to, ja og spesielt deg Mariell er så fin. Takk for at du lager slik en kvalitetsblogg, den får meg virkelig til å smile for meg selv i hverdagen. Si det høyt til deg selv nå:”Jeg gleder andre med den fine bloggen min, dermed kan jeg gi meg selv ett godt klapp på skulderen (klapp,klapp)”.

 12. 21:05, 28 Sep 2013 / 21:05

  Uken min var bra, fordi mitt megaprosjekt, som jeg jobbet mye med i det siste, endelig fant sted.

 13. Kristine
  09:25, 29 Sep 2013 / 09:25

  Det beste med uken min var en helaften hjemme med kjæresten min, med treretters på restaurant (spisestua), hjemmekino med popcorn, gode drinker og et laaangt bad sammen før vi snublet i seng :)

 14. lisa
  10:38, 29 Sep 2013 / 10:38

  denne uken har vært bra fordi:
  -jeg har vært så flink å spise fisk 3 ganger til middag.
  – jeg har kommet meg ut på loppis og kjøpt noen fine skatter.
  -har vært struktuert og fått unna alt jeg har planlagt jeg skulle gjøre
  -har laget mange fine planer for høstferien! (fjelltur, massse masse baking, og bestemorbesøk)
  – og ikkje minst razika konsert på en mandag <3

 15. Malin
  18:49, 30 Sep 2013 / 18:49

  Hvis dere likte Oxford, bør dere dra til Cambridge! Enda nydeligere enn oxford (jeg lover!). Bysentrum er fullt av historiske college-bygninger. Det er fine parker og grøntområder – og kyrne går og gresser i parken midt i byen. Tusle langs elvebredden, spis verdens beste burger på Riverside bar, eller spis ostekake på The Waterman, kjøpe sjokolade på sjokoladebutikken jeg har glemt hva heter, gå innom koselige butikker med fine og rare ting og nydelige kjoler.

  Det tar 45 minutter med toget fra King’s Cross :)

  • mariell.
   Author
   14:52, 01 Oct 2013 / 14:52

   høyrest så fint ut!

 16. Malin
  18:51, 30 Sep 2013 / 18:51

  Sånn forresten er jeg glad over at jeg endelig ble kvalm av tanken på å skulle spise kjøtt hver dag, pga denne artikkelen: http://www.aftenposten.no/amagasinet/article3501260.ece

  Og så ble jeg så “vekket” av linkene dine til feministiske sider. Etter å ha bodd i England, vokste feministen i meg seg stor og sterk. Og nå fikk jeg masse påfyll etter at jeg brukte en kveld på å gå tilbake i tid på blogginnleggene dine. TAKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *