♥ sjokolade & bøker! ♥

getting ready for a pretty awesome giveaway! ❤️ #omskapte

i dag er det altså (herregud herregud!) ei veke til boka vår kjem i butikk! og me kan jo ikkje berre la det skje sånn utan å feira det ordentlig her på bloggen, her det heile starta. så, i anledning BOK vil eg og jostein få dela ut tre fantastiske store pakkar til tre personar som har kjøpt boka. for å sjå kva som er i og bli med i utloddingen, hopp over hit!

 
*translation:
today, our book launch is a week away. we are inviting everyone who buys the book to join in and win some pretty awesome things. unfortunately the book is only in norwegian per today, but let’s all cross our fingers that it’s really good and will get translated.

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 15:42, 26 Sep 2013 / 15:42

  Jeg har forhåndsbestilt boka! Gleder meg til å lese den! Ett lodd!

 2. 15:58, 26 Sep 2013 / 15:58

  Åååh, den ene sjokoladen ser ut som et brev <3
  For en god idé med konkurranse i forbindelse med bokslippet! Dette blir kjempespennende!

 3. Mamma
  16:19, 26 Sep 2013 / 16:19

  Eg og vil :-)

 4. 17:50, 26 Sep 2013 / 17:50

  Jeg gleder meg så veldig til å lese den! Perfekt å slippe den nå som det er høst, den aller fineste lesetiden. Jeg håper og tror at slippe går kjempebra, og at dette blir den første av mange fine bøker fra dere to.

 5. Kristin
  22:09, 26 Sep 2013 / 22:09

  Da har jeg forhåndsbestilt boka :-) Gleder meg. (Hvordan skal jeg forresten vise frem kvittering for å være med i konkurransen?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *