the wall.

the wall.
å, eg er så kry over vår fine rammevegg! føles så vaksent å ha putta ihop denne veggen med jostein, klypt ut bilder frå magasin og henta ut ting me har spart på, ramma dei inn og hengt dei opp ein og ein. det store bildet i midten er av min fine venn emma block.

the wall.
øverst er eit polaroid av meg og jostein, brudebildet til jostein sine besteforeldre, eit lina scheynius-bilde frå eit magasin og willem dafoe.

the wall.
til høgre frå topp til botn; eit blomsterprint frå ei gamal bok, stravinsky og dronning elisabeth, barbara sukowa. i midten frå topp til botn; eit blomsterprint frå ei gamal bok, pianokonserten til grieg, sjokoladepapir frå mast brothers. til venstre frå topp til botn: utklypp frå eit bryllupsmagasin, eit utsnitt frå eit fint liljebilde, ivar aasen og luftballongar.

 

*translation:
i’m so proud of our frame wall! it feels so grown up to have curated this wall with jostein, cut out pictures from magazines and frame things we’ve saved for years. the big picture in the middle is by my friend emma block.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *