breakfast.

We <3 brunch

det viktigaste måltidet på dagen*. spesielt om ein har store planar! ovnen vår er endelig i orden igjen, og eg gjorde eit stort innkjøp i går så i dag skal det bakast til den store gullmedaljen! me skal nyta laurdagen vår i det stille, det er trass alt den siste laurdagen vår her før me reiser til noreg og alt blir snudd på hovudet.

kva for laurdagsplanar har de? ps: hugs å stilla spørsmål til oss, i morgon er den siste dagen!

*sjølv om bildet ikkje er vår frukost, da, for vår frukost var heilt enkelt yoghurt og frukostblanding. hadde ønska meg: surdeigsbrød med avokadorøre, blåbærsmoothie og ein mandelcroissant, delt på midten.

*translation:
the most important meal of the day*. especially if you have plans! our oven is finally working again, and i bought something grand yesterday so today i will be baking baking baking. we’re going to enjoy our saturday quietly, after all it is our last saturday here before we go to norway and everything gets turned upside down for a bit.

*the breakfast in the picture is not ours though, because that was simply yoghurt and cereal. would have wanted: sour dough with avocado, blueberry smoothie and an almond croissant split in the middle.

Follow:
Share:

7 Comments

 1. 13:15, 21 Sep 2013 / 13:15

  hei mariell! lurte bare på en ting, legger du på noise/korn på dine digitale bilder? (vet at dette ikke er ditt bilde, men hadde den samme looken som dine bilder ofte har) lykke til med bokslippet!

  • mariell.
   Author
   13:23, 21 Sep 2013 / 13:23

   hei, kristina! japs, eg legg på korn. eg redigerar kun i raw-redigeringen til adobe bridge cs5! : )

 2. 14:24, 21 Sep 2013 / 14:24

  I dag har eg vore på jobb i studentradioen for å planlegge sendinga på mandag :) Resten av dagen skal eg slappe av og sjå film med ein komis.

 3. 14:59, 21 Sep 2013 / 14:59

  masse lykke til med bokslipp! jeg gleder meg til å lese boken deres.

 4. 15:28, 21 Sep 2013 / 15:28

  Hei! Jeg liker bloggen din veldig godt, og ikke minst bildene dine! De er herlige! Det er liksom en slags lyshet over dem som jeg lurer veldig på hvordan du får til. Er det en innstilling på kameraet eller noe du redigerer inn etterpå? Håper du forstår hva jeg mener med “hvithet” :) Har du lyst til å røpe hemmeligheten din for meg? :)

  Hilsen Kristin

  • mariell.
   Author
   21:36, 22 Sep 2013 / 21:36

   takk! <3 det finst ingen magisk knapp, desverre, berre mange år med prøving og feiling. fotograferar kun i raw, og redigerer kun i adobe bridge cs5 sin raw-converter. :)

 5. Kami
  17:21, 21 Sep 2013 / 17:21

  jeg har en tung dag i dag, så jeg skal holde meg i senga og jobbe med innleveringsoppgaver og så kanskje se litt på game of thrones etterpå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *