film photography in august + september.

analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.

her er den første rullen med film eg nokon gong har framkalla i london! på dagar når eg ikkje orkar å ha med meg det veldig tunge digitalkameraet mitt, er det så lett å berre putta zenit-kameraet i ein tøypose og gå ut. eg brukar ein app på iphonen min som heiter light meter for å måla lys, det funkar heilt okei. elskar elskar elskar verkeleg å bruka analoge kamera, føler meg så kreativ. og det er jo omtrent like spennande å få sjå korleis dei vart som det er å finna ut kjønnet på ein baby, liksom. her har eg brukt eit zenit em, objektivet er ei helios 58mm f/2, og filmen er kodak gold 200iso.

 

*translation:
my august and september on film! on days when i can’t be bothered to bring my very heavy camera, it’s so easy to pop my zenit into a tote bag and walk out the door. i use an app on my iphone called light meter, which works fine. i love love love analogue photography, makes me feel so creative. and seeing the results is about as exciting as finding out the sex of a baby. here i have used a zenit em, the lens is a helios 58mm f/2, the film is kodak gold 200.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *