film photography in august + september.

analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.analogue august/september.

her er den første rullen med film eg nokon gong har framkalla i london! på dagar når eg ikkje orkar å ha med meg det veldig tunge digitalkameraet mitt, er det så lett å berre putta zenit-kameraet i ein tøypose og gå ut. eg brukar ein app på iphonen min som heiter light meter for å måla lys, det funkar heilt okei. elskar elskar elskar verkeleg å bruka analoge kamera, føler meg så kreativ. og det er jo omtrent like spennande å få sjå korleis dei vart som det er å finna ut kjønnet på ein baby, liksom. her har eg brukt eit zenit em, objektivet er ei helios 58mm f/2, og filmen er kodak gold 200iso.

 

*translation:
my august and september on film! on days when i can’t be bothered to bring my very heavy camera, it’s so easy to pop my zenit into a tote bag and walk out the door. i use an app on my iphone called light meter, which works fine. i love love love analogue photography, makes me feel so creative. and seeing the results is about as exciting as finding out the sex of a baby. here i have used a zenit em, the lens is a helios 58mm f/2, the film is kodak gold 200.

Share:

6 Comments

 1. Sunniva
  09:05, 13 Sep 2013 / 09:05

  Nydelig som alltid. Elsker de to siste med j!

 2. 09:14, 13 Sep 2013 / 09:14

  Galet vackert! Man får verkligen en helt annorlunda känsla i analoga foton, jämfört med digitala. Är så himla sugen på en Zenit-kamera- ska definitivt leta efter en när jag reser iväg till Budapest. De leverera ju så fantastisk foton!

 3. 12:31, 13 Sep 2013 / 12:31

  Jeg er litt svak for sykkelen din, altså! Dessuten blir jeg glad hver gang jeg ser en blomstrende busk som sprenger seg gjennom et gjerde, hoho. God fredag, flinke!

 4. 18:09, 16 Sep 2013 / 18:09

  åh som jeg får lyst til å bruke Zeniten min igjen – selv om jeg vet at den er helt istykkegått!

  • mariell.
   Author
   19:04, 16 Sep 2013 / 19:04

   så fint at det inspirerer, mindre fint med kaputtkamera! kanskje du er heldig på ebay?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *