new products in my life.

products.

eg tenkte det var på tide med ei produktsoppdatering! eg elskar jo å lesa om kva andre folk brukar, her er sånt som er nytt i badehylla mi:

1. balsam fra aveda + 2. aveda-hårkur. eg fekk denne på bursdagen min av frisørsalongen, men no vil eg aldri vera forutan. desse produkta luktar så sjukt godt og håret føles frisør-bra etterpå. eg har den oransje serien. (aveda er eit etisk selskap som fokuserar på naturlige og etiske ingrediensar, 90% av ingrediensane i desse produkta er økologiske.)
3. moroccan oil som eg har brukt ei stund no men ikkje skrive noko om. elskar den, den får håret til å vera så mjukt også luktar det så sjukt godt. puttar det i håret før håret tørkar etter ein dusj.
4. miss dior cherie. ikkje akkurat nytt i mitt repertoir, men eg har kjøpt ny etter å ikkje ha hatt den på lenge. den er jo litt av ei investering men eg elskar den, den luktar haust og meg.
5. schwing! eyeliner frå the balm. eg hadde gått tom for min vanlige frå sephora medan me var i berlin, og brukte sara sin og elska den. no er dette den eg brukar.
6. tangle teezer. eg har ikkje brukt hårspray på typ eit halvt år. eg berre gjekk tom ein dag og kjøpte aldri nokon ny. håret mitt har det mykje betre, men for å få volum tuperar eg det lett istaden. da kan ein ofte få floker, og derfor har eg kjøpt denne, den beste flokebørsten nokon gong. eg anar ikkje kvifor, men den berre fiksar flokene.

 

translation:
some new products i’m enjoying:
1. conditioner from aveda +
2. aveda hair treatment. i got this on my birthday from my salon, and now i never want to be witout it. these products smell so good and my hair feels salon-great afterwards. it’s only 90% organic, which i’m fine with for the time being.
3. moroccan oil. i’ve used it for a while, but i haven’t written anything about it. i love it, it makes my hair so soft and it smells soooo good.

4. miss dior cherie. not new in my repertoir, but i got a new one after a long period of time when i didn’t have it at all. it’s quite the investment but i just love it, it smells like autumn and like me.
5. schwing! eyeliner from the balm. i had run out of my usual sephora stock whilst in berlin and tried my friend sara’s eyeliner and i loved it. now this is what i use.
6. tangle teezer. i haven’t used hairspray in like six months. i just ran out one day and never got a new one. my hair feels so much better, but to get the volume i want i have to back comb it. that sometimes leads to tangle, and that’s why i got this. i don’t understand why but it’s just the best.

Follow:
Share:

8 Comments

 1. 15:32, 24 Aug 2013 / 15:32

  elsker diorparfymen jeg også! Og børsten! Jeg slet lenge med floker :)
  Har veldig lyst til å prøve håroljen!

 2. 18:15, 24 Aug 2013 / 18:15

  vet du hva, eldeskin er en ny hudpleieserie med bare naturlige og økologiske ingredientser! hihi. eldeskin.no, woho!

  • 18:15, 24 Aug 2013 / 18:15

   ..ops, jeg mente eldeskin.no.

 3. 03:32, 25 Aug 2013 / 03:32

  Loooove all of these products! I’ve been dying to get the Miss Dior perfume!

  Xo, Hannah

  sweetsweetnoir.net

  • mariell.
   Author
   10:46, 26 Aug 2013 / 10:46

   it’s really amazing, but i find it smells different on different people. try it out in the shop first! : )

 4. ragnhild
  07:43, 25 Aug 2013 / 07:43

  Hei! Syns det er synd at du kjøpet Moroccan Oil som er produsert i Israel. Som forbruker har man veldig mye makt, og det beste vi kan gjøre for å vise at vi er imot en ulovlig okkupasjon av Palestina er å boikotte Israelske varer.

  • mariell.
   Author
   10:45, 26 Aug 2013 / 10:45

   dette visste eg faktisk ikkje! dette får nok bli mi siste flaske, men heldigvis finst det flust med alternativ.

 5. Karoline
  15:06, 13 Jun 2018 / 15:06

  Hei Mariell. Spent på korleis det går med deg og den lissje i magen som kanskje allerede er komen ut? Når du etterkvart kjem til hektene etter fødsel og slikt så håpar eg på fleire slike postar som dette :) Hvis babyen endå ikkje er komen, så lykke til :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *